skip to Main Content
Menu

Discography & ID : Yello

Discography & ID : Yello

Ύψος

ID

Όνομα συγκροτήματος:  Yello

Προέλευση Ονόματος: Το όνομα του συγκροτήματος, επιλέχθηκε μετά από ένα λογοπαίγνιο που έκανε ο Meier, λέγοντας «a yelled Hello»  (σ.σ. «ένα φωναχτό Hello»).

Ενεργά μέλη συγκροτήματος:

Dieter Meier: Γεννήθηκε: 4 Μαρτίου 1945 στη Ζυρίχη. Ενεργός στο συγκρότημα: 1979-σήμερα. Ρόλος στο συγκρότημα: φωνή, στίχοι, manager του συγκροτήματος και παραγωγός. 

Boris Blank: Γεννήθηκε: 15 Ιανουαρίου 1952 στη Ζυρίχη. Ενεργός στο συγκρότημα: 1979-σήμερα. Ρόλος στο συγκρότημα: keyboards, sampling, φωνητικά, κρουστά. 

Παλαιότερα μέλη του συγκροτήματος: 

Carlos Perón: Γεννήθηκε: 9 Ιουνίου 1952 στη Ζυρίχη. Ενεργός στο συγκρότημα από το 1979 έως το 1983. Ρόλος στο συγκρότημα: tapes. 

Τόπος καταγωγής: Ζυρίχη, Ελβετία.

Ενεργοί στο χώρο της μουσικής: 1979-σήμερα

Βραβεία: Οι Yello δεν έχουν κερδίσει μέχρι σήμερα κάποιο βραβείο.

Website: yello.com

Discography

Start Here
Start Here
1980 – Solid Pleasure
1980 – Solid Pleasure
1981 – Claro Que Si
1981 – Claro Que Si
1983 – You Gotta Say Yes to Another Excess
1983 – You Gotta Say Yes to Another Excess
1983 – Es Positivo Lo Excesivo
1983 – Es Positivo Lo Excesivo
1985 – Stella
1985 – Stella
1986 – 1980-1985 The New Mix in One Go (Remix Album)
1986 – 1980-1985 The New Mix in One Go (Remix Album)
1987 – One Second
1987 – One Second
1987 – Snowball And The Sound Of Yello (O.S.T.)
1987 – Snowball And The Sound Of Yello (O.S.T.)
1988 – Flag
1988 – Flag
1988 – The 12″ Collection (Box Set)
1988 – The 12″ Collection (Box Set)
1990 – Nuns on the run (O.S.T.)
1990 – Nuns on the run (O.S.T.)
1991 – Baby
1991 – Baby
1992 – Essential Yello (Compilation)
1992 – Essential Yello (Compilation)
1994 – New Work In Progress (E.P.)
1994 – New Work In Progress (E.P.)
1994 – Zebra
1994 – Zebra
1995 – Essential Christmas (Compilation)
1995 – Essential Christmas (Compilation)
1995 – Hands on Yello (Remix Album)
1995 – Hands on Yello (Remix Album)
1997 – Pocket Universe
1997 – Pocket Universe
1999 – Eccentrix Remixes
1999 – Eccentrix Remixes

Start Here

  • Οι Yello συγκροτήθηκαν στην Ζυρίχη την δεκαετία του 1970 από τους Boris Blank και Carlos Perón. Γνωρίστηκαν σε ένα εργαστήριο αυτοκινήτων όπου ήλθαν για να ηχογραφήσουν μηχανές αυτοκινήτων. Αφού γνωρίστηκαν, αποφάσισαν να πειραματιστούν και άρχισαν να κάνουν μουσική.
  • Ο Dieter Meier, ένας εκατομμυριούχος βιομήχανος, τζογαδόρος, επαγγελματίας παίχτης poker και δεινός golfer (μέλος της Εθνικής ομάδας golf της Ελβετίας), προσήλθε στο συγκρότημα το 1979 όταν οι δύο ιδρυτές του, συνειδητοποίησαν ότι χρειάζονταν έναν τραγουδιστή.
  • Είναι πατέρας 4 παιδιών: Eleonore, Sophie, Anna και Francis και μαζί με την γυναίκα του Monique, ζουν μόνιμα στην Ζυρίχη ενώ έχει σπίτια και στις εξής πόλεις: Hong Kong, Buones Aires, Los Angeles, Berlin και Ibiza. (μια λύπηση!)
  • Ο Meier, είναι επίσης ζωγράφος, έχοντας παραθέσει πολλές εκθέσεις τέχνης. Το 1972, στο πλαίσιο της Documenta 5, ο Meier εγκατέστησε μια αναμνηστική πλακέτα στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Kassel (Γερμανία), η οποία έγραφε το εξής: «Στις 23 Μαρτίου 1994, και 3-4 μ.μ., ο Dieter Meier θα σταθεί σε αυτή την πλακέτα». Τίμησε την υπόσχεσή του 22 χρόνια μετά.
  • Έχει σκηνοθετήσει ακόμα και πολλά μουσικά video clips, τόσο των Yello όσο και άλλων καλλιτεχνών με πιο γνωστό το «Big in Japan» των Alphaville. Ο πολυπράγμων Meier έχει σχεδιάσει φουλάρια, έχει ενισχύσει την εταιρεία ReWATCH (εταιρεία που φτιάχνει ρολόγια από ανακυκλωμένο αλουμίνιο), είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Ζυρίχη, ενός καταστήματος που εμπορεύεται κρασί, κρέας, καλαμπόκι και προϊόντα από σόγια και ενός ράντζου έκτασης 2200 εκταρίων, στην Αργεντινή με το όνομα «Ojo de Agua». Τέλος έχει πάρει και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις σαν ηθοποιός αλλά και στον κινηματογράφο στην γερμανική ταινία «Finsterworld» του 2013.
  • Ο Blank, πριν από την μουσική του καριέρα, εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού. Σαν παιδί τον ενδιέφερε πολύ η μουσική, αλλά δεν είχε καμία επίσημη κατάρτιση ούτε την δυνατότητα να αποκτήσει. Ποτέ δεν έμαθε να διαβάζει μουσική σημειογραφία (νότες) αλλά πάντα ενδιαφερόταν για την παραγωγή νέων ήχων και δειγμάτων (samples). O Blank άρχισε να πειραματίζεται με τα tape loops και τα ηχητικά εφέ όταν ήταν ακόμα έφηβος. Ηχογραφούσε ήχους από νερό μέσα σε ένα κουβά και έπαιζε ήχους από ένα μπαμπού φλάουτο που είχε φτιάξει μόνος του.
  • Ο Blank συνθέτει και παράγει solo μουσική, με την ονομασία Avant Garden, η οποία προορίζεται αποκλειστικά με τη κατάλληλη χορήγηση αδειών στη βιομηχανία παραγωγής ταινιών και τηλεόρασης κάτι που έχει αναλάβει να κάνει η εταιρεία Extreme Music.Με το πραγματικό του όνομα έχει κυκλοφορήσει δύο solo albums, τα: «Convergence» και «Electrified» που κυκλοφόρησαν και τα 2 το 2014.
  • Ο Carlos Perón αποχώρησε από το συγκρότημα το 1983 μετά την ολοκλήρωση και του album «You Gotta Say Yes To Another Excess», το οποίο κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα. Επιδίωξε solo καριέρα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την επιτυχία των Yello. Την επιτυχία την γνώρισε σαν μουσικός παραγωγός, αντικείμενο με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα.
  • Το πιο επιτυχημένο τους τραγούδι είναι το «Oh Yeah», το οποίο χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές σε ταινίες όπως: «Ferris Bueller’s Day Off», «The Secret of My Success», «American Pie Presents: The Book of Love», «K-9» κ.α. ενώ έγινε και το σήμα-κατατεθέν του χαρακτήρα Duffman στην σειρά κινουμένων σχεδίων «The Simpsons».
  • Το «The Race» έφτασε στο Νο.7 του UK Singles Chart, και συμπεριλήφθηκε στην ταινία «Nuns on the Run».
  • Στην Ελλάδα είναι πιο γνωστοί με το τραγούδι «Jungle Bill 91» καθώς ήταν το τραγούδι στους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς «Οι Απαράδεκτοι».
  • Έχουν συνεργαστεί με την εταιρεία αυτοκινήτων Audi για την δημιουργία μουσικής στις διαφημιστικές τους καμπάνιες.
  • Δισκογραφικά έχουν συνεργαστεί με πολλά άλλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, που έχουν περάσει ως guest-featurings από διάφορα τραγούδια στα albums τους. Ανάμεσα τους οι: Rush Winters, Billy MacKenzie, Stina Nordenstam, Jade Davies, Heidi Happy και η Dame, Shirley Bassey.
  • Με σκοπό την προώθηση του abum «Toy» που κυκλοφόρησε το 2016, οι Yello οργάνωσαν 4 live shows που έγιναν γρήγορα sold-out, στο Kraftwerk του Βερολίνου, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Οκτωβρίου 2016. Αυτές είναι οι πρώτες ζωντανές συναυλίες που έκαναν ποτέ.

1980 – Solid Pleasure

  • Κυκλοφόρησε: Νοέμβριο 1980
  • Εταιρεία: Ralph Records (re-issued by Mercury Records/Vertigo Records)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Solid Pleasure»:
  1. «Bimbo» Κυκλοφόρησε: 1980
  2. «Night Flanger» Κυκλοφόρησε: 1980
  3. «Bostich» Κυκλοφόρησε: 25 Σεπτεμβρίου 1981

Tracklist:

1 «Bimbo» – 3:38

2. «Night Flanger» – 4:53

3. «Reverse Lion» – 1:21

4. «Downtown Samba» – 2:37

5. «Magneto» – 2:47

6. «Massage» – 1:37

7. «Assistant’s Cry» – 1:40

8. «Bostich» – 2:13

9. «Rock Stop» – 2:31

10. «Coast to Polka» – 1:55

11. «Blue Green» – 5:26

12. «Eternal Legs» – 4:16

13. «Stanztrigger» – 2:49

14. «Bananas to the Beat» – 3:03

Solid Pleasure was remastered and reissued in 2005 with several bonus tracks:

15. «Thrill Wave» – 2:05 (From soundtrack LP Jetzt und Alles (Germany 1981))

16. «I.T. Splash» – 2:37 (From Yello’s first 12″ single (Switzerland 1979))

17. «Gluehead» – 2:53 (From Yello’s first 12″ single (Switzerland 1979))

18. «Smirak’s Train» – 4:39 (From soundtrack LP Jetzt und Alles (Germany 1981))

19. «Bostich (N’est-ce Pas)» – 4:35 (From 12″ single (1981))

1981 – Claro Que Si

  • Κυκλοφόρησε: 1981
  • Εταιρεία: Ralph Records (re-issued by Mercury Records/Vertigo Records)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Claro Que Si»:
  1. «She’s Got a Gun» Κυκλοφόρησε: Ιανουάριο 1982
  2. «Pinball Cha Cha» Κυκλοφόρησε: 28 Μαΐου 1982

Tracklist:

1. «Daily Disco» – 4:32

2. «No More Roger» – 3:18

3. «Take It All» – 1:48

4. «The Evening’s Young» – 4:53

5. «She’s Got a Gun» – 3:40

6. «Ballet Mecanique» – 3:44

7. «Ouad el Habib» – 3:24

8. «The Lorry» – 3:35

9. «Homer Hossa» – 5:16

10. «Pinball Cha Cha» – 3:40

Bonus tracks on 2005 reissue

11. «Tub Dub» – 1:45

12. «She’s Got a Gun» (live at the Palladium, New York City, September 1985) – 4:01

13. «Daily Disco» (1985 version) – 4:05

14. «The Evening’s Young» (1985 version) – 3:11

15. «Pinball Cha Cha» (12″ mix) – 5:22

16. «Desire for Desire» – 4:16

1983 – You Gotta Say Yes to Another Excess

  • Κυκλοφόρησε: Ιούνιο 1983
  • Εταιρεία: Stiff Records/Elektra Records (re-issued by Mercury Records)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «You Gotta Say Yes to Another Excess»:
  1. «You Gotta Say Yes to Another Excess» Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 1982
  2. «I Love You» Κυκλοφόρησε: 30 Μαΐου 1983
  3. «Heavy Whispers» Κυκλοφόρησε: 1983
  4. «Lost Again» Κυκλοφόρησε: 18 Οκτωβρίου 1983
  5. «Pumping Velvet» Κυκλοφόρησε: 22 Οκτωβρίου 1983

Tracklist:

1. «I Love You» – 3:14

2. «Lost Again» – 4:18

3. «No More Words» – 3:58

4. «Crash Dance» – 2:08

5. «Great Mission» – 2:56

6. «You Gotta Say Yes to Another Excess» – 2:08

7. «Swing» – 3:26

8. «Heavy Whispers» – 3:56

9. «Smile on You» – 3:09

10. «Pumping Velvet» – 3:18

11. «Salut Mayoumba» – 4:40

12. «Two Worlds» (bonus track on some cassette releases)

2005 reissue bonus tracks

13. «Base for Alec» – 2:54

14. «Rubber West» – 3:26

15. «You Gotta Say Yes to Another Excess» (UK promo 12″ version) – 4:44

16. «Live at the Roxy NY Dec. 1983» – 3:41

17. «Pumping Velvet» (12″ mix) – 4:58

18. «I Love You» (12″ mix) – 5:14

1983 – Es Positivo Lo Excesivo

Η ισπανόφωνη version του «You Gotta Say Yes to Another Excess».

  • Κυκλοφόρησε: 1983
  • Εταιρεία: Vertigo (Argentina)
  • Μορφή: CD, LP 

Tracklist:

1. Te Amo (I Love You) 3:11

2. Perdido Otra Vez (Lost Again) 3:30

3. Sin Mas Palabras (No More Words) 4:08

4. Invitarse Al Baile (Crash Dance) 2:08

5. Una Gran Mision (Great Mission) 2:56

6. Es Positivo Lo Excesivo (You Gotta Say Yes To Another Excess) 2:09

7. Swing 3:27

8. Susurpos Pesados (Heavy Whispers) 4:03

9. Sonriete (Smile On You) 3:14

10. Violeta Oscuro (Pumping Velvet) 3:12

11. Salud Mayoumba (Salut Mayoumba) 4:40

1985 – Stella

  • Κυκλοφόρησε: 29 Ιανουαρίου 1985
  • Εταιρεία: Vertigo (Europe), Elektra (UK), Mercury (US)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Stella»:
  1. «Let Me Cry» Κυκλοφόρησε: 9 Αυγούστου 1983
  2. «Vicious Games» Κυκλοφόρησε: 27 Φεβρουαρίου 1985
  3. «Desire» Κυκλοφόρησε: 4 Ιουνίου 1985 (Europe), 19 Αυγούστου 1985 (UK)
  4. «Oh Yeah» Κυκλοφόρησε: 11 Ιουλίου 1985 (US), 28 Σεπτεμβρίου 1987 (Europe)

Tracklist:

1. «Desire» – 3:42

2. «Vicious Games» – 4:20

3. «Oh Yeah» – 3:05

4. «Desert Inn» – 3:30

5. «Stalakdrama» – 3:02

6. «Koladi-ola» – 2:55

7. «Domingo» – 4:30

8. «Sometimes (Dr. Hirsch)» – 3:33

9. «Let Me Cry» – 3:34

10. «Ciel Ouvert» – 5:20

11. «Angel No» – 3:06

2005 reissue bonus tracks

12. «Blue Nabou» (B-side of «Vicious Games» single) – 3:19

13. «Oh Yeah» (Indian Summer Version) (B-side of «Desire» 12″ single) – 5:30

14. «Desire» (12″ Mix) – 6:54

15. «Vicious Games» (12″ Mix) – 6:00

1986 – 1980-1985 The New Mix in One Go (Remix Album)

  • Κυκλοφόρησε: 17 Μαρτίου 1986
  • Εταιρεία: Vertigo 
  • Μορφή: CD, LP 

Tracklist:

1. Daily Disco 4:06

2. Swing 3:29

3. The Evening’s Young 3:07

4. Pinball Cha Cha 3:34

5. I Love You 4:07

6. Vicious Games 3:51

7. Sometimes (Dr. Hirsch) 3:32

8. Base For Alec 2:54

9. Oh Yeah 3:04

10. Lost Again 4:33

11. Tub Dub 2:04

12. Angel No 3:03

13. Desire 3:34

14. Bananas To The Beat 2:58

15. Koladi-Ola 2:54

16. Domingo 4:30

17. Bostich 4:33

18. Live At The Roxy 3:56

1987 – One Second

  • Κυκλοφόρησε: 4 Μαΐου 1987
  • Εταιρεία: Mercury 
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «One Second»:
  1. «Call It Love» Κυκλοφόρησε: 2 Μαρτίου 1987
  2. «The Rhythm Divine» Κυκλοφόρησε: 24 Ιουνίου 1987

Tracklist:

1. La Habanera 5:14

2. Moon On Ice 4:17

3. Call It Love 5:07

4. Le Secret Farida 3:18

5. Hawaiian Chance 4:21

6. The Rhythm Divine (feat.Billy Mackenzie & Shirley Bassey) 4:13

7. Santiago 5:49

8. Goldrush 4:22

9. Dr Van Steiner 4:19

10. Si Senor The Hairy Grill 4:55

11. L’Hôtel 3:57

1987 – Snowball And The Sound Of Yello (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 19 Μαρτίου 1987
  • Εταιρεία: Vertigo
  • Μορφή: CD 

Tracklist:

1. Life Is A Snowball

2. Life For Sale

3. Hommage A Melies

4. Desire

5. Vicious Games

6. Swing

7. I Love You

8. Lost Again

9. Goldrush

10. Ciel Ouvert

1988 – Flag

  • Κυκλοφόρησε: 1 Νοεμβρίου 1988
  • Εταιρεία: Mercury (original US release), Fontana (original UK & European release)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Flag»:
  1. «The Race» Κυκλοφόρησε: 11 Απριλίου 1988
  2. «Tied Up» Κυκλοφόρησε: 28 Νοεμβρίου 1988 
  3. «Of Course I’m Lying» Κυκλοφόρησε: 23 Μαρτίου 1989
  4. «Blazing Saddles» Κυκλοφόρησε: 21 Αυγούστου 1989

Tracklist:

1. «Homage to the Mountain» – 0:35

2. «Rubberbandman» – 3:37

3. «Jungle Bill» – 6:12

4. «Ocean Club» – 3:29

5. «Who’s Gone?» – 3:41

6. «Capri Calling» – 3:02

7. «Drive/Driven» – 4:16

8. «On the Run» – 4:39

9. «Blender» – 4:36

10. «Sweet Thunder» – 5:27

1988 – The 12″ Collection (Box Set)

  • Κυκλοφόρησε: 1988
  • Εταιρεία: Mercury
  • Μορφή: LP 

Tracklist:

Let Me Cry

A Let Me Cry 4:15

B Haunted House 4:28

Lost Again

C Lost Again 7:20

D1 I Love You 7:02

D2 Bostich (N’est-Ce Pas) 4:30

Live At The Roxy N.Y. Dec 83

E Yello Live At The Roxy N.Y. Dec. ’83 15:00

The Rhythm Divine

G The Rhythm Divine 5:05

H1 Dr. Van Steiner (Instrumental) 4:02

H2 Tool In Rose 5:38

Goldrush

J Goldrush I 6:31

K1 Goldrush II 6:12

K2 She’s Got A Gun (Live At The Palladium, N.Y.) 4:20

Call It Love

L Call It Love 7:04

M1 L’Hotel 3:57

M2 Call It Love (Trego Snare Version) 6:21

1990 – Nuns on the run (O.S.T.)

  • Κυκλοφόρησε: 1990
  • Εταιρεία: Mercury
  • Μορφή: CD, LP 

Tracklist:

1. Yello – The Race 3:18

2. Yello – Hawaiian Chance 4:18

3. Hidden Faces – Comin’ To You 3:58

4. George Harrison – Blow Away 3:57

5. Steve Winwood – Roll With It 4:28

6. Yello – Tied Up 3:32

7. Yello – Moon On Ice 4:12

8. Yello – Dr Van Steiner 4:18

9. Shakespear’s Sister – Sacred Heart 4:11

10. Yello – Gold Rush 4:18

11. Yello – On The Run 3:42

12. Hidden Faces – Nun’s Medley 5:39

1991 – Baby

  • Κυκλοφόρησε: 17 Ιουνίου 1991
  • Εταιρεία: Mercury, Vertigo (Canada)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Baby»:
  1. «Rubberbandman» Κυκλοφόρησε: 13 Μαΐου 1991
  2. «Who’s Gone?» Κυκλοφόρησε: 2 Σεπτεμβρίου 1991
  3. «Jungle Bill» Κυκλοφόρησε: 24 Αυγούστου 1992
  4. «Drive/Driven» Κυκλοφόρησε: 1993

Tracklist:

1. «Homage to the Mountain» – 0:35

2. «Rubberbandman» – 3:37

3. «Jungle Bill» – 6:12

4. «Ocean Club» – 3:29

5. «Who’s Gone?» – 3:41

6. «Capri Calling» – 3:02

7. «Drive/Driven» – 4:16

8. «On the Run» – 4:39

9. «Blender» – 4:36

10. «Sweet Thunder» – 5:27

1992 – Essential Yello (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 1992
  • Εταιρεία: Mercury (original release), Vertigo (Canada), Smash (1993 US reissue)
  • Μορφή: CD, LP 

Tracklist:

1. Oh Yeah 3:05

2. The Race 3:15

3. Drive/Driven 4:11

4. Rubberbandman 3:35

5. Vicious Games 4:19

6. Tied Up 3:32

7. Lost Again 4:19

8. I Love You 4:05

9. Of Course I’m Lying 3:50

10. Pinball Cha Cha 3:33

11. Bostich 4:35

12. Desire 3:40

13. Jungle Bill 3:35

14. Call It Love 4:05

15. Goldrush 4:20

16. The Rhythm Divine (feat.Shirley Bassey) 4:20

1994 – New Work In Progress (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 15 Μαρτίου 1994
  • Εταιρεία: Mercury 
  • Μορφή: CD
  • Singles από το «New Work In Progress»:
  1. «Do It» Κυκλοφόρησε: 25 Απριλίου 1994
  2. «How How» Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 1994
  3. «Tremendous Pain» Κυκλοφόρησε: 29 Μαΐου 1995

Tracklist:

1. Do It (New Work Version) 3:27

2. How How 1:13

3. Tremendous Pain 1:22

4. I…I’m In Love 1:05

5. Night Train 1:23

1994 – Zebra

  • Κυκλοφόρησε: 17 Οκτωβρίου 1994
  • Εταιρεία: 4th & B’way (US), Mercury (Europe)
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Zebra»:
  1. «Do It» Κυκλοφόρησε: 25 Απριλίου 1994
  2. «How How» Κυκλοφόρησε: 16 Σεπτεμβρίου 1994
  3. «Tremendous Pain» Κυκλοφόρησε: 29 Μαΐου 1995

Tracklist:

1 «Suite 909» – 6:16

2. «How How» – 2:39

3. «Night Train» – 3:36

4. «Do It» – 3:08

5. «I … I’m in Love» – 3:28

6. «S.A.X.» – 3:12

7. «Fat Cry» – 4:11

8. «Tremendous Pain» – 3:58

9. «Move Dance Be Born» – 6:03

10. «The Premix» – 5:54

11. «Poom Shanka» – 3:28

1995 – Essential Christmas (Compilation)

  • Κυκλοφόρησε: 1995
  • Εταιρεία: Mercury
  • Μορφή: CD, LP 
  • Singles από το «Essential Christmas»:
  1. «Jingles Bells» Κυκλοφόρησε: 1995
  2. «Tremendous Pain» Κυκλοφόρησε: 1995

Tracklist:

1. Oh Yeah 3:05

2. The Race 3:15

3. Drive/Driven 4:11

4. Rubberbandman 3:35

5. Vicious Games 4:19

6. Tied Up 3:32

7. Lost Again 4:19

8. I Love You 4:05

9. Of Course I’m Lying 3:50

10. Pinball Cha Cha 3:33

11. Bostich 4:35

12. Desire 3:40

13. Jungle Bill 3:35

14. Call It Love 4:05

15. Goldrush 4:20

16. The Rhythm Divine 4:20

17. Tremendous Pain 3:58

18. Jingle Bells 2:58.

1995 – Hands on Yello (Remix Album)

  • Κυκλοφόρησε: 20 Μαρτίου 1995
  • Εταιρεία: Urban Records/Motor Music
  • Μορφή: CD, LP (περιέχει 6 βινύλια 12», δύο slipmats και 1 booklet. Κυκλοφόρησαν 1.000 αντίτυπα).
  • Singles από το «Hands on Yello»:
  1. «Bostich by Westbam» Κυκλοφόρησε: 1995
  2. «You Gotta Say Yes to Another Excess-Great Mission by Jam & Spoon» Κυκλοφόρησε: 1995
  3. «Oh Yeah by Plutone» Κυκλοφόρησε: 1995

Tracklist:

1. «Dr. Van Steiner» Remix by: Cosmic Baby (& Jens Wojnar) 5:40

2. «Bostich» Remix by: Klaus Jankuhn & WestBam 3:06

3. «Ciel ouvert» Remix by: Jens 5:17

4. «You Gotta Say Yes to Another Excess – Great Mission» Remix by: Jam & Spoon 3:58

5. «Crash Dance» Remix by: Oliver Lieb 5:50

6. «Vicious Games (12″ Edit)» Remix by: The Grid 4:44

7. «Oh Yeah» Remix by: Plutone 5:38

8. «Live at the Roxy» Remix by: Ilsa Gold 5:00

9. «I Love You» Remix by: Hardsequencer 5:34

10. «L’Hotel» Remix by: Carl Cox 5:04

11. «La habanera» Remix by: Carl Craig 5:50

12. «Excess» Remix by: The Orb 5:39

13. «Lost Again» Remix by: Moby 6:04

Hands on Yello – The Updates (2xCD)

Κυκλοφόρησε: 26 Ιουνίου 1995. Περιέχει ένα extra remix από τον Oliver Lieb,διαφορετικά remixes από τους The Grid και Plutone,και μεγαλύτερες versions στα remixes των: Westbam, Jens, Jam & Spoon, Ilsa Gold, Carl Cox and The Orb.

1997 – Pocket Universe

  • Κυκλοφόρησε: 24 Φεβρουαρίου 1997
  • Εταιρεία: Polygram, Mercury
  • Μορφή: CD, LP
  • Singles από το «Pocket Universe»:
  1. «To the Sea» Κυκλοφόρησε: 3 Φεβρουαρίου 1997

Tracklist:

1 «Solar Driftwood» – 1:51

2. «Celsius» – 5:59

3. «More» – 6:39

4. «On Track» – 5:33

5. «Monolith» – 6:21

6. «To the Sea» (feat. Stina Nordenstam) – 5:46

7. «Magnetic» – 5:53

8. «Liquid Mountain» – 2:58

9. «Pan Blue» – 5:31

10. «Resistor» – 7:13

11. «Beyond Mirrors» – 5:49

CD Bonus Track

12. «To the Sea (Steve B-Zet Remix)» – 3:52

1999 – Eccentrix Remixes

  • Κυκλοφόρησε: 25 Ιανουαρίου 1999
  • Εταιρεία: Polygram, Mercury Records
  • Μορφή: CD, LP

Tracklist:

1 «The Race» (Brake Light Mix)» – 6:50

2. «How How (Papa-Who-Ma-Mix)» (Remixer: Fluke) – 5:51

3. «More (Rockabilly Mix)» – 6:14

4. «Do It» (Marky P. & Teri B. Dub) – 7:46

5. «Topaz» (Insect Mix) – 3:36

6. «How How (In Silence Mix)» (Remixer: Plutone) – 4:32

7. «On Track (Doug Laurent’s First Journey)» – 7:33

8. «Vicious Games» (Boris Blank & Olaf Wollschläger Mix) – 6:34

9. «Rubberbandman» (Rubber Mix) – 5:57

10. «She’s Got a Gun (Live at the Palladium N.Y.)» – 4:08

11. «To the Sea (TSWL Mix)» (Remixer: Ian Pooley) – 4:48

Yello Top Hits by Soundarts.gr