skip to Main Content
Menu

Discography & ID : ZZ Ward

Discography & ID : ZZ Ward

Ύψος

Gallery

ZZ Ward

ZZ Ward

ZZ Ward

ZZ Ward

H ZZ Ward με τον αδερφό της Adam.

ZZ Ward & Eric Clapton

ZZ Ward & ZZ Top

ZZ Ward & Steven Tyler

ZZ Ward & Aloe Blacc

ZZ Ward & Freddie Gibbs

ZZ Ward & Anthony Hamilton

Lindsey Stirling & ZZ Ward

ZZ Ward & Fantastic Negrito

Linus Young & ZZ Ward

ID

Ολόκληρο Όνομα: Zsuzsanna Eva Ward a.k.a ZZ Ward

Ημερομηνία Γέννησης: 2 Ιουνίου 1986

Τόπος Γέννησης: Abington, Pennsylvania, Η.Π.Α.

Τόπος Διαμονής: Los Angeles, Η.Π.Α.

Επάγγελμα: τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός.

Οικογενειακή Κατάσταση: Evan Bogart (Συνθέτης. Παντρεύτηκαν: 2017).

Τέκνα: Δεν έχει.

Γονείς:  Ο πατέρας της είναι μουσικός και τραγουδιστής και η μητέρα της νοσοκόμα.

Αδέρφια: Έχει δύο μεγαλύτερους αδερφούς. Ο ένας εκ των δύο λέγεται Adam.

Ενεργός στη μουσική: 2007-σήμερα

Βραβεία: Δεν βρέθηκε καμιά επίσημη λίστα με τα βραβεία ή τις υποψηφιότητες που έχει αποσπάσει ZZ Ward.

Official Websitezzward.com

πηγές: en.wikipedia.org, google, comolivingmag.com

Discography

Start Here
Start Here
2012 – Eleven Roses (Mixtape)
2012 – Eleven Roses (Mixtape)
2012 – Criminal (E.P.)
2012 – Criminal (E.P.)
2012 – Til the Casket Drops
2012 – Til the Casket Drops
2015 – Love and War	(E.P.)
2015 – Love and War (E.P.)
2017 – The Storm
2017 – The Storm

Start Here

  • Η ZZ Ward (το πραγματικό της όνομα είναι Zsuzsanna Eva Ward) γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1986 και είναι μια Αμερικανίδα μουσικός, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της EP, «Criminal», στις 8 Μαΐου 2012. Το ντεμπούτο album της, «Til the Casket Drops», κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 2012. Το πρώτο της single, «Put The Gun Down», έφτασε στην κορυφή του AAA radio chart στις 3 Φεβρουαρίου 2013, όπου παρέμεινε εκεί για 10 εβδομάδες. Επίσης έφτασε στο Top40 του Billboard Alternative chart.
  • Η Ward γεννήθηκε στο Abington της Πενσυλβανίας πριν μετακομίσει στο Roseburg, Όρεγκον, στην ηλικία των 6. Στο Roseburg, εντάχθηκε στην πρώτη της μπάντα, στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας της, σε ηλικία 12 ετών. Σε παλιότερη δήλωσή της είπε πως το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε ήταν «ένα τραγούδι του Albert King με τίτλο » As the Years Go Passing By»».
  • Μετά μετακόμισε στο Λος Άντζελες και υπόγραψε το πρώτο της δισκογραφικό με την εταιρεία Boardwalk Entertainment του E. Kidd Bogart. Ξεκίνησε να γράφει τα τραγούδια για το E.P. «Criminal», καθώς και για το «Eleven Roses», ένα δωρεάν mixtape στο οποίο προσέφερε τις διασκευές της σε τραγούδια των Kendrick Lamar, Childish Gambino και Tyler, the Creator. Για την ηχογράφηση του «Criminal», χρησιμοποίησε ένα sample από το «Money Money» του Freddie Gibbs, ο οποίος ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από το remake της Ward που ζήτησε να συνεισφέρει περισσότερο στο τραγούδι με τη συμμετοχή του. Το «Criminal» κυκλοφόρησε στις 8 Μαΐου του 2012 και περιλαμβάνει τα τραγούδια «Til the Casket Drops», «Put the Gun Down», «Move Like U Stole It» και «Criminal» (με τον Freddie Gibbs).
  • Το ντεμπούτο album της Ward,«Til the Casket Drops», κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου 2012. Περιλαμβάνει τα singles «365 Days», «Put the Gun Down» και «Last Love Song», τη συνεργασία «Cryin ‘Wolf» με τον Kendrick Lamar, καθώς και συμμετοχές από τους Ryan Tedder, Ali Shaheed Muhammad, Theron «Neff-U «Feemster και Fitz των Fitz and The Tantrums. H Ward παρουσίασε το πρώτο single του album, «Put the Gun Down», στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Big Morning Buzz» του VH1 Live με την Carrie Keagan στις 19 Σεπτεμβρίου 2012, «The Tonight Show with Jay Leno» στις 1 Νοεμβρίου 2012 και «Conan» στις 10 Ιανουαρίου 2013. Τον Μάρτιο του 2013, οι New York Times δήλωσαν για την Ward: «Η ενέργεια της θυμίζει την Tina Turner, τα γυρίσματα της, την Aretha Franklin και η ψυχή της, την Etta James».  Το Fuse TV του SXSW, την συμπεριέλαβε στη λίστα με τους «30 καλλιτέχνες που πρέπει να δεις». Η Ward πραγματοποίησε το δεύτερο single της, «365 Days», και το παρουσίασε μέσω των εκπομπών «Good Morning America» και το «Big Morning Buzz Live»  στις 7 Μαρτίου 2013. Στο επεισόδιο του «The Tonight Show» με τον Jay Leno στις 3 Σεπτεμβρίου 2013 και στο επεισόδιο του «The Late Late Show» με τον Craig Ferguson στις 30 Ιανουαρίου 2014. Τον Μάιο του 2013, η Ward, σε συνδυασμό με τη δεύτερη επίσημη κυκλοφορία της, ξεκίνησε την εφαρμογή της «365 Days of ZZ Ward».
  • Στις 20 Απριλίου 2013 για τo «Record Store Day», η Ward κυκλοφόρησε ένα βινύλιο περιορισμέvων εκδόσεων, 7 ιντσών, το οποίο περιελάμβανε τη διασκευή του «Grinnin in Your Face», γραμμένο και ηχογραφημένο αρχικά από τους Son House, και το ακυκλοφόρητο «Everybody Wants To Be Famous». Το εξώφυλλο του βινυλίου παρουσιάζει μια εικόνα της Ward όταν ήταν 11 χρονών.
  • Το δεύτερο EP, «Love and War», που κυκλοφόρησε από την Hollywood Records στις 28 Αυγούστου 2015, εμπεριέχει το single, «LOVE 3X».
  • Στις 2 Μαρτίου 2017, η Ward κυκλοφόρησε το single «The Deep», με τη συμμετοχή του MC, Joey Purp. Το τραγούδι δημιουργήθηκε γύρω από ένα δείγμα του «As Long As I Got You» των The Charmels, το οποίο χρησιμοποιήθηκε επίσης στο «C.R.E.A.M.» από τους Wu-Tang Clan. Την ίδια χρονιά, η Ward συνεργάστηκε με τον Gary Clark Jr. στο τραγούδι «Ride», για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Pixar, «Cars 3».
  • Αμφότερα τα τραγούδια αυτά προανήγγειλαν το δεύτερο δίσκο της με τίτλο «The Storm» που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου. Τα επόμενα δύο singles του ήταν το «Help Me Mama» και το «Cannonball» με τη συμμετοχή του βραβευμένου με Grammy, Fantastic Negrito.

πηγή: wikipedia

2012 – Eleven Roses (Mixtape)

  • Κυκλοφόρησε: 1 Φεβρουαρίου 2012
  • Εταιρεία: Hollywood
  • Μορφή: Digital download

Tracklist:

1. «Better Of Dead» – 2:49

2. «Got It Bad» – 2:45

3. «Overdue» – 2:38

4. «Criminal» – 2:42

5. «Morphine» – 2:38

6. «Cinnamon Stix» – 2:20

7. «Til The Casket Drops» (Live Acoustic) – 3:04

8. «Last Love Soung» (Acoustic) – 3:28

2012 – Criminal (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 8 Μαΐου 2012
  • Εταιρεία: Hollywood
  • Μορφή: CD, Digital Download

Tracklist:

1. «Til the Casket Drops»

2. «Put the Gun Down»

3. «riminal»

4. «Move Like U Stole It»

2012 – Til the Casket Drops

  • Κυκλοφόρησε: 16 Οκτωβρίου 2012
  • Εταιρεία: Hollywood Records
  • Μορφή: CD, Digital Download
  • Singles από το «Til the Casket Drops«:
  1. «Put the Gun Down» Κυκλοφόρησε: 2012
  2. «Criminal» (featuring Freddie Gibbs) Κυκλοφόρησε: 2013
  3. «365 Days» Κυκλοφόρησε: 2013
  4. «Last Love Song» Κυκλοφόρησε: 2014

Tracklist:

1. «Till the Casket Drops» – 3:05

2. «Put the Gun Down» – 2:50

3. «Blue Eyes Blind» – 3:26

4. «Home» – 3:42

5. «Cryin Wolf» (feat. Kendrick Lamar) – 4:02

6. «Save My Life» – 3:20

7. «Last Love Song» – 3:31

8. «Lil Darling» (feat. the O’Mys) – 3:34

9. «Move Like U Stole It» – 3:19

10. «Criminal» (feat. Freddie Gibbs) – 3:51

11. «If I Could Be Her» – 2:50

12. «Charlie Ain’t Home» – 3:36

13. «365 Days» – 3:29

2015 – Love and War (E.P.)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Αυγούστου 2015
  • Εταιρεία: Hollywood
  • Μορφή: CD, Digital Download
  • Singles από το «Love and War«:
  1. «Love 3x» Κυκλοφόρησε: 2015

Tracklist:

1. «Love 3X»

2. «Lonely»

3. «Rescue»

4. «Marry Wel»

2017 – The Storm

  • Κυκλοφόρησε: 30 Ιουνίου 2017
  • Εταιρεία: Hollywood
  • Μορφή: CD, Digital Download

Tracklist:

1. «Ghost»

2. «Cannonball (feat. Fantastic Negrito)»

3. «Help Me Mama»

4. «The Storm»

5. «Domino (feat. Fitz)»

6. «Let It Burn»

7. «Bag of Bones»

8. «She Ain’t Me»

9. «If U Stayed»

10. «Hold On»

11. «Ride (feat. Gray Clark Jr.)»D

ZZ Ward Top Hits by SounDarts.gr