skip to Main Content
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

#ΜουσικήΤεχνόπολη | Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 | Τοgether we Fight the Fire στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Live Οικονομικής Ενίσχυσης Πυρόπληκτων

18/09/2021

#ΜουσικήΤεχνόπολη

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Τοgether we Fight the Fire στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Live Οικονομικής Ενίσχυσης Πυρόπληκτων

Nightstalker1000modsWish Upon A StarSadhusDrunk Jackals.

Οι πυρκαγιές που μαίνονταν σε ολόκληρη τη χώρα το τελευταίο διάστημα, άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και αποκαρδιωτικές εικόνες που μας συγκλόνισαν, μιας και θα χρειαστεί δυστυχώς πολύς καιρός για να γίνουν όλα όπως πριν. Οι 1000mods δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι απέναντι στην καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές, για αυτό επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό των πληγέντων, με τον δικό τους τρόπο.
Τα λόγια του συγκροτήματος άλλωστε δίνουν το στίγμα των προθέσεών τους: «Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς απέναντι σε όλα αυτά που συνέβησαν πρόσφατα. Άνθρωποι έχασαν σπίτια και περιουσίες, ενώ η φυσική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη.Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε παρέα με κάλους φίλους να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα σας δούμε όλους εκεί!»
Έτσι λοιπόν οι 1000mods και οι καλοί τους φίλοι Νightstalker, Wish Upon Α Star, Drunk Jackals και Sadhus, αποφάσισαν να συμβάλλουν στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν οι συνάνθρωποί μας και να δώσουν μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Όλα τα έσοδα του Live θα διατεθούν στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, σαν μια ελάχιστη συμβολική κίνηση.
To βαρύ κι ασήκωτο sludge των Sadhus λοιπόν θα συναντηθεί με το ξεσηκωτικό garage rock n roll των Drunk Jackals, λίγο πριν το μπαρουτοκαπνισμένο punk rock των Wish Upon Α Star μας συμπαρασύρει στον ρυθμό τους.
Οι θρυλικοί Nightstalker θα φέρουν μαζί τους περισσότερα από 30 χρόνια αγνού κι ανόθευτου rawk για όλα τα παιδιά του ήλιου εκεί έξω, που δεν θα πάψουν ποτέ να σιγοντάρουν τη φωνή του Αργύρη στο ομώνυμο τραγούδι, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα πολυαγαπημένα classic hits που δεν θα λείψουν από το set τους.
Oι Mods θα παίξουν για πρώτη φορά Live κάποιο από τα τραγούδια, του τελευταίου τους δίσκου, Youth of Dissent περιμένοντας τους φίλους τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία τους, με την ελπίδα να κάνουμε όλοι μαζί ένα πολύ σημαντικό sold out show στο κέντρο της πόλης.
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θέλουμε να ζήσουμε μια βραδιά που θα αποδείξει έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο όπλο των μουσικόφιλων για να φτιάξουμε από κοινού έναν καλύτερο κόσμο.
Πληροφορίες
Εισιτήρια γενικής εισόδου 15€
Πέραν του αντιτίμου του εισιτηρίου, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα ως επιπλέον δωρεά υπέρ των πυρόπληκτων.
*Τόσο οι δωρεές, όσο και τα εισιτήρια θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων.
Tickets at: https://www.viva.gr/…/music/together-we-fight-the-fire/
Για περισσότερες πληροφορίες:
press@highpriority.gr
High Priority Promotions 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/09/2021
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Χώρος Διεξαγωγής

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100
Γκάζι, Αττικής 118 54 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής
Back To Top