skip to Main Content

Identify the song | Ακούστε τα τραγούδια από τα επεισόδια της σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

Ακούστε τα τραγούδια από τα επεισόδια της σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

  • Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση μετά από πολύχρονη απουσία, με τη νέα σειρά «Maestro».
  • Ήδη από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη σειρά, την παράσταση κλέβει το ειδυλλιακό τοπίο των Παξών, όπου και έγινε σημαντικό μέρος των γυρισμάτων. Γυρίσματα έγιναν επίσης στην Κέρκυρα και στην Αθήνα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Θέατρο Παλλάς.
  • Η πολυαναμενόμενη σειρά του αγαπημένου σκηνοθέτη, θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια, στα οποία κάθε φορά θα υπάρχει και ένας διαφορετικός αφηγητής – πρωταγωνιστής.

Περιγραφή: O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη Μουσική: Κώστας Χρηστίδης

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Χαρακτήρες

Μουσική & τραγούδια από τη σειρά "Maestro" ανά επεισόδιο

Ποιο είναι το τραγούδι-σύνθημα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro”;

Podcast: Trailer

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Podcast: Κλέλια

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχεται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Podcast: Αντώνης

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Podcast: Χάρις

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) από τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης) θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί. Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) και η Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.

Podcast: Μαρία

O Φάνης ετοιμάζεται για την προεκλογική του εκστρατεία, συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Ορέστης βρίσκεται σε αδιέξοδο και η αδυναμία του για την Κλέλια θα τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή του.

Podcast: Φάνης

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη) στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου). Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.

Podcast: Αλεξάνδρα

O Σπύρος (Γιώργος Μπένος) και ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης) το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα (Στεφανία Γουλιώτη) περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

 

Podcast: Χαράλαμπος

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη) οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου). Ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης) απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) και τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος), ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

Podcast: Μιχάλης

Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Podcast: Πίσω από τις κάμερες

Soundtrack

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Περισσότερα άρθρα

Back To Top