skip to Main Content

Νέο Album | CNCO – Déjà Vu

  • Ημερομηνία κυκλοφορίας: 5 Φεβρουαρίου 2021
  • Εταιρεία: Panik Records/Sony Music
  • Μορφή: CD, LP, Digital Release
  • Παραγωγή: Andrés Castro, Andrés Torres, Jean Rodríguez, Mauricio Rengifo, The Rudeboyz, Sky Rompiendo, Slow, Taiko, Tayko
  • Singles από το “Déjà Vu”:
  1. “Tan Enamorados” Κυκλοφόρησε: 13 Νοεμβρίου 2020
  2. “Mis Ojos Lloran Por Ti” Κυκλοφόρησε: 20 Νοεμβρίου 2020
  3. “Hero” Κυκλοφόρησε: 4 Δεκεμβρίου 2020
  4. “Solo Importas Tú” Κυκλοφόρησε: 31 Ιανουαρίου 2021
  5. “Dejaría Todo” Κυκλοφόρησε: 5 Φεβρουαρίου 2021

Το δημοφιλές συγκρότημα των CNCO μας βουτάει μέσα στη νοσταλγία με το νέο τους cover-album “Deja Vu”, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται επαναπροσδιορισμένες εκδόσεις κλασικών latin hits όπως: “Tan Enamorados” του Ricardo Montaner, “Dejaría Todo” του Chayanne, “Entra En Mi Vida” των Sin Bandera και “Mis Ojos Lloran Por Ti” του Big Boy.

Αφού επέλεξαν τα προσωπικά τους αγαπημένα, η μπάντα κατέληξε με περισσότερα από 25 τραγούδια από τα οποία έπρεπε να γίνει η τελική επιλογή δεκατριών που θα αποτελούσαν το τελικό tracklist.

“Στην αρχή της καραντίνας, πήραμε λίγο χρόνο αφού ταξιδεύαμε πολύ τα τελευταία χρόνια”, δήλωσε η μπάντα. «Ήμασταν σε θέση να επανασυνδεθούμε με τις οικογένειές μας και να αναλογιστούμε όλα όσα έχουμε επιτύχει και να κοιτάξουμε πίσω στη μουσική που μας ενέπνευσε να φτάσουμε εδώ που βρισκόμαστε. Αποφασίσαμε να διασκεδάσουμε και να φέρουμε πίσω αυτά τα κλασικά, με το άγγιγμα των CNCO».

Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, έλαβαν video-μηνύματα από μερικούς από τους τραγουδιστές των πρωτότυπων τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων των Montaner, Cristian Castro, Ricky Martin και Noel Schrajis. “Όταν είδαμε τα μηνύματά τους, ένιωθα καλά γιατί κατά κάποιον τρόπο ενέκριναν την ηχογράφηση μας και μας έδωσαν την ευλογία τους. Είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα να γνωρίζουμε ότι είναι ευχαριστημένοι με το στυλ μας και τον τρόπο που κάναμε τα τραγούδια τους”, δήλωσε σχετικά ο Richard.

Το πιο δύσκολο τραγούδι που ηχογράφησαν ήταν το “La Quiero A Morir”“Ηχογραφήσαμε αυτό το τραγούδι τρεις φορές”, λέει ο Zabdiel. “Νομίζω κυρίως γιατί πάντα θέλαμε να παραμείνει η ουσία της μελωδίας και επειδή αυτό είναι ένα τραγούδι salsa και θέλαμε να το κάνουμε urban, ήταν δύσκολο. Αλλά αποδείχθηκε αρκετά καλό, είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό”.

Παρακάτω, οι Christopher, Erick, Joel, Richard και Zabdiel – αναλύουν έξι τραγούδια από το “Deja Vu”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Φεβρουαρίου.

Christopher: “Entra En Mi Vida”

“Αυτό το τραγούδι είναι πολύ ξεχωριστό γιατί συνάντησα έναν φίλο στο σχολείο που έπαιζε κιθάρα και έτσι συνεργαστήκαμε για να τραγουδήσουμε μαζί. Εφόσον ήμασταν οι δυο μας, ακολουθήσαμε και ψάξαμε τους Sin Bandera από τότε που ήταν duo. Κάναμε μια διασκευή του «Entra En Mi Vida» οπότε τα να συμπεριληφθεί σε αυτό το album, αυτό είναι πολύ ξεχωριστό. Οι Sin Bandera με ενέπνευσαν να φτάσω εκεί [που είμαι], οπότε είναι μια στιγμή ενός πλήρους κύκλου. Είναι επίσης ένα όμορφο τραγούδι”.

Erick: “Dejaría Todo”

“Είναι δύσκολο να διαλέξω ένα γιατί μεγάλωσα με όλα αυτά τα τραγούδια και είναι όλα ξεχωριστά. Αυτά τα τραγούδια ήταν το soundtrack της παιδικής μου ηλικίας. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω ένα, θα επιλέξω το “Dejaría Todo”. Όταν μεγάλωνα στην Κούβα, θυμάμαι ότι δεν καταλάβαινα τους στίχους σε αυτό το τραγούδι, αλλά μου άρεσε η μελωδία. Αυτό κατάλαβα. Και όταν άκουσα τη μελωδία σε αυτό το τραγούδι του Chayanne, είπα, “Wow, αυτό είναι όμορφο”. Πάντα μάθαινα τη μελωδία πρώτα και μετά τους στίχους. Αυτό το τραγούδι με κάνει να επιστρέφω στο σπίτι και η μαμά μου είχε αυτό το μουσικό σύστημα και έβαζε αυτό το τραγούδι καθαρίζοντας το σπίτι. Θυμάμαι ότι είχε αυτό το CD που είχε μια μίξη τραγουδιών από διαφορετικούς καλλιτέχνες. Αυτό ήταν εκεί και ήταν και πολλά άλλα τραγούδια που τραγουδάω στην Deja Vu .

Joel: “Hero”

“Όπως είπε ο Erick, όταν ήμουν μικρός, άκουγα επίσης όλα αυτά τα τραγούδια, αλλά θυμάμαι όταν ήμουν 10 ή 11 ετών, όταν άκουσα το “Hero” και το λάτρεψα. Μεγάλωσα ακούγοντας μουσική στα Αγγλικά, και σίγουρα, όταν το ηχογράφησα στο studio, προσέδωσε μια ανατρεπτική ατμόσφαιρα. Ηχογραφήσαμε και αγαπήσαμε τον τρόπο που βγήκε και όλοι το αγαπούν επίσης τώρα”.

Richard: “Un Beso” & “Amor Narcótico”

“Δεν μπορώ απλώς να επιλέξω ένα γιατί τα ‘Un Beso’ και ‘Amor Narcótico’ είναι τα αγαπημένα μου. Μεγάλωσα στη Δομινικανή Δημοκρατία και αυτά τα τραγούδια παίζονταν πάντοτε παντού καθώς μεγάλωνα. Η οικογένειά μου έβαζε επίσης αυτά τα τραγούδια και δημιουργήθηκαν αναμνήσεις από όταν ήμουν νεότερος. Νομίζω ότι η μαμά μου το άκουγε ενώ καθάριζε το σπίτι και το χόρευε. Ή ο παππούς μου θα χόρευε με αυτά τα τραγούδια με τη γιαγιά μου. Ένιωσα επίσης μια τόσο ιδιαίτερη σύνδεση με τους στίχους όταν τα ηχογραφήσαμε γιατί δεν τους είχα δώσει προσοχή στο παρελθόν. Είναι τόσο ποιητικά. Είναι σαν να γράφουν μόνο ποιήματα και μετά πρόσθεσαν μια μελωδία πάνω τους. Δεν το βλέπουμε σήμερα, μοιάζει τόσο αναζωογονητικό ​​να τραγουδάς αυτά τα δύο τραγούδια”.

Zabdiel: “Imagíname Sin Ti”

“Είχα ακούσει αυτό το τραγούδι στο παρελθόν, αλλά ειλικρινά δεν είχα προσέξει τους στίχους. Αλλά όταν ξεκινήσαμε να το ηχογραφούμε, προφανώς έπρεπε να το μάθω και όταν κατάλαβα τελικά τους στίχους, ένιωσα μια πολύ ιδιαίτερη σύνδεση. Οι στίχοι είναι τόσο cool. Αφού άκουσα το τελικό αποτέλεσμα, έγινε ένα από τα αγαπημένα μου στο album”.

Art Cover:

Tracklist:

1.Tan Enamorados (Ricardo Montaner 1988) 2:56

2. Amor Narcótico (Chichi Peralta 1997) 2:48

3. Dejaría Todo (Chayanne 1998) 3:07

4. Entra en Mi Vida (Sin Bandera 2001) 3:09

5. Hero (Enrique Iglesias 2001) 3:18

6. Imagíname Sin Ti (Luis Fonsi 2000) 2:43

7. Un Beso (Aventura 2006) 3:03

8. Mis Ojos Lloran Por Ti (BigBoy 1996) 3:05

9. La Quiero a Morir (Francis Cabrel 1979) 3:08

10. Solo Importas Tú (Franco De Vita 1986) 2:36

11. El Amor de Mi Vida (Ricky Martin 1992) 3:02

12. Por Amarte Así (Cristian Castro 1999) 2:37

13. 25 Horas (Proyecto Uno 1999) 3:13

Playlist

Back To Top