skip to Main Content

New Songs of The Week | 1-8/6/2020

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

Pink Noisy feat. Luigi Catalano – Donna Carmen

Whigfield – Suga

The Flaming Lips feat. Kacey Musgraves – Flowers of Neptune 6

OneRepublic feat. Negramaro – Better Days (Giorni Migliori)

Pet Shop Boys – West End Girls (Lockdown Version)

Ricky Martin & Carla Morrison – Recuerdo

Neil Finn, Stevie Nicks & Christine McVie – Find Your Way Back Home

Richello – Mykonos Bop

Ian Ikon – Love Is A Lonely Train

Takinio Soul – What Is Love

Poppy – All The Things She Said

Erasure – Hey Now (Think I Got A Feeling)

Cubaneros – You Can Leave Your Hat On (Salsa Version)

Sam Fischer feat. Anne-Marie – This City (Remix)

QueenTown feat. Donna Lewis – Beautiful Sun

Elvis Costello – No Flag

Basshunter – Angels Ain’t Listening

Alexander Rybak – Give Me Rain & My Whole World

Dimitri Vegas & Like Mike feat. Vini Vici – Get in Trouble (So What)

Travis Barker & Wiz Khalifa – Drums Drums Drums

Little Big Town – Wine, Beer, Whiskey

Σάκης Ρουβάς & Nicol Raidman – Love Can Change The World

Kansas – Jets Overhead

Back To Top