skip to Main Content

New Songs of The Week | 11-18/5/2020

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

Jonas Brothers – X (feat. Karol G) & Five More Minutes

Arizona Zervas – 24

twocolors – Lovefool

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra – Alone Together

Lennon Stella feat. Charlie Puth – Summer Feelings (from “Scoob! The Album”)

Within Temptation – Entertain You

Indigo Girls – Country Radio

Ella Eyre – L.O.V.(e).

L.A. Guns – Let You Down

Khaled feat. GASHI – Delali

Alice Cooper – Don’t Give Up

Mark Ronson feat. Raissa – I Want To See The Bright Lights Tonight

Blossoms & Miles Kane – The Less I Know The Better (In Isolation)

Norah Jones – Were You Watching?

Kygo feat. OneRepublic – Lose Somebody

Martin Garrix & John Martin – Higher Ground

The Rolling Stones – Living In A Ghost Town (Alok Remix)

Jaafar Jackson – Confused

Joyner Lucas & Will Smith – Will

Katy Perry – Daisies

Hans Zimmer & Alan Walker – Time (Alan Walker Remix)

Omara Portuondo, Guadalupe Pineda, Haydée Milanés & Orquesta Failde – Canción a las madres

Maluma – ADMV

Shaggy feat. Sting – Angel

Will Ferrell & My Marianne – Volcano Man (From “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”)

Bonnie Tyler & Lorraine Crosby – Through Thick And Thin (I’ll Stand By You)

Thomas Rhett & Kane Brown feat. Ava Max – On Me (from “Scoob! The Album”)

French Montana feat. Tory Lanez – Cold

CeeLo Green – Doing It All Together

Eurovision 2020 Artists – Love Shine A Light

Hurts – Voices

Duncan Laurence – Someone Else

Dino MFU feat. Danae – Alright

Ro James feat. Brandy – Plan B

The 1975 – Guys

Back To Top