skip to Main Content

New Songs of The Week | 13-20/5/2019

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

Rita Ora – Big Yellow Taxi

Marnik – Up & Down

Calexico & Iron & Wine – Midnight Sun

Alexander Rybak – I’m Still Here

Peter Frampton feat. Sonny Landreth – The Thrill Is Gone

Sting – Every Breath You Take (2019 Version)

Vince Gill – A Letter To My Mama

Carly Rae Jepsen – Too Much

Charli XCX feat. Lizzo – Blame It On Your Love

Taylor Dayne – Live Without

The Black Keys – Go

Madonna feat. Quavo – Future

JARV IS…(Jarvis Cocker) – MUST I EVOLVE?

OneRepublic – Rescue Me

Bruce Springsteen – There Goes My Miracle

Santana feat. Buika – Yo Me Lo Merezco

Lana Del Rey – Doin’ Time

PJ Harvey – The Crowded Cell (from «The Virtues» O.S.T.)

Maluma feat. Ricky Martin – No Se Me Quita

Maluma – Déjale Saber

Maluma feat. Madonna – Soltera

Invida x Muza feat. Shana Pearson – Way Out

Backstreet Boys – I Want It That Way (Reimagined Version)

Livertia – Wet Violets

Why Don’t We – Unbelievable

Slipknot – Unsainted

Τhe Raconteurs – Help Me Stranger

Duff McKagan – Last September

Hollywood Vampires – The Boogieman Surprise

Måns Zelmerlöw – Fuego

Elton John & Taron Egerton – (I’m Gonna) Love Me Again

Mark Ronson feat. YEBBA – Don’t Leave Me Lonely

Jennifer Lopez & Steve Aoki – Medicine (Steve Aoki from the Block Remix)

Back To Top