skip to Main Content

New Songs of The Week | 23-30/8/2021

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

KOMODO – Lost Kids

YUNGBLUD – fleabag

James Blake – Life Is Not The Same

Alessia Cara – Sweet Dream Lullaby

Natalie Imbruglia – On My Way

Lele Pons & Juhn – Abajo y Arriba

Descemer Bueno, Maykel Castillo & Isabella Castillo – Tears of Blood

Jeremy Zucker – Cry with you

Steps – The Slightest Touch

Eddie Vedder – Drive (from “Flag Day” OST)

R.E.M. – Leave (Alternate Version)

The Rumjacks – Lost Along the Way

Kacey Musgraves – star-crossed

Tom Morello feat. Phantogram – Driving To Texas

Anne-Marie & Little Mix feat. Becky Hill, RAYE & Stefflon Don – Kiss My (Uh Oh) (Girl Power Remix)

Ben Platt – Waving Through A Window & You Will Be Found (from “Dear Evan Hansen” O.S.T.)

BTS feat. Megan Thee Stallion – Butter (Remix)

J Balvin & Tokischa – Perra

Eric Clapton – This Has Gotta Stop

Imanbek & LP – Fighter

Zaz – Imagine

Rina Sawayama – Enter Sandman (from “The Metallica Blacklist”)

Back To Top