skip to Main Content

New Songs of The Week | 4-11/3/2019

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

Idris Elba Presents Charlie AYO feat. Shaznay Lewis – L.U.V

Fémina feat. Iggy Pop – Resist

Rita Ora feat. 6LACK – Only Want You

Madrugada – Half-Light

Alan Parsons feat. Jason Mraz – Miracle

UNKLE feat. Miink & Wil Malone – Only You

The National – You Had Your Soul with You

The Black Keys – Lo/Hi

Parachute – Had It All

John Newman – Feelings

Ne-Yo – Genesis (from “Step Up: High Water, Season 2” O.S.T.)

Martin Jensen & James Arthur – Nobody

Louis Tomlinson – Two of Us

Solange – Almeda

K. Flay – Bad Vibes

Ludovico Einaudi – Seven Days Walking, Day 1: Cold Wind Var. 1

Matt Simons – Open Up

Keith Richards – Big Town Playboy

Back To Top