skip to Main Content

New Songs of The Week | 6-13/12/2021

Δείτε όλα τα νέα τραγούδια για την εβδομάδα που μας πέρασε…

Αυτή την εβδομάδα: Cecilia Krull, Darren Criss feat. Adam Lambert, Tom Walker, Kevin Johansen & David Byrne, Dr. Alban, Admiral C4C & Lian Ross, BTS, Grimes, Johnny Klimek & Tom Tykwer, George Perris, Faithless & David Guetta, Anyma feat. Meg Myers, Man Called Shadow feat. Anduze, Elvis Costello & The Imposters, Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra, Sam Feldt, Rita Ora, Bryan Adams feat. John Cleese

*Για να ακούστε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν κάντε κλικ επάνω στις εικόνες.

Cecilia Krull – Can’t Take My Eyes Off You (from The Netflix Series “La Casa de Papel”)

Tom Walker – For Those Who Can’t Be Here

Darren Criss feat. Adam Lambert – (Everybody’s Waitin’ For) The Man With The Bag

Kevin Johansen & David Byrne – Last Night I Was Dreaming With You

Dr. Alban, Admiral C4C & Lian Ross – Moving On

BTS – Butter (Holiday Remix)

Grimes – Player of Games

Johnny Klimek & Tom Tykwer – Neo and Trinity Theme (Exomorph Remix) (from “The Matrix Resurrections” OST)

George Perris – Somewhere

Faithless – God is A DJ (David Guetta Remix)

Anyma feat. Meg Myers – Running

Man Called Shadow feat. Anduze – Don’t You Worry

Elvis Costello & The Imposters – Paint The Red Rose Blue

Bryan Adams feat. John Cleese – Kick Ass

Jeff Goldblum & The Mildred Snitzer Orchestra – Winter Wonderland

Sam Feldt, Rita Ora – Follow Me

Back To Top