Reportage | Βρεθήκαμε στην avant-première της ταινίας “Τί ψυχή θα παραδώσεις, μωρή; Μέρος Πρώτο”

Μία σειρά που έγραψε ιστορία πριν από 25 χρόνια και συστήνει ξανά τους αγαπημένους χαρακτήρες της σε μία νέα εποχή!
"Τί ψυχή θα παραδώσεις, μωρή; Μέρος Πρώτο"
Info
Τοποθεσία: KΗΦΙΣΙΑ 1 – 2 Cinemax
Ταινία: “Τί ψυχή θα παραδώσεις, μωρή; Μέρος Πρώτο”
Σενάριο & Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου (Αλέκα Καλουδάκη), Παναγιώτα Βλαντή (Ντομινίκ Σεζάρ), Μαρία Λεκάκη (Φωτεινή Τσιντικίδου), Λένα Ουζουνίδου (Πόπη Καμένου)και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος (Γεράσιμος Μαντάς).
Executive Producer: Δημήτρης Ζωγραφάκης
Συνθέτης μουσικής: Μιχάλης Νουρτζόπουλος
Παραγωγή: Showtime Productions – Παντελής Καλατζής
Φωτογραφίες/Video: SounDarts.gr
Συμμετέχουν:
Ταξιάρχης Χάνος (Παπαλάμπρος)
Τάσος Ιορδανίδης (Μάρκος Δαρείωνος)
Κώστας Φιλίππογλου (Ανέστης Τσιντικίδης)
Γιάννης Στάνκογλου (Joe Widmark)
Νίκη Λάμη (Ντίντα Σαντάνη)
Βαλέρια Κoυρούπη (Φιλαρέτη Ζώγιου)
Λευτέρης Ελευθερίου (Αμπντούλ Ζαχίρ)
Ιβάν Σβιτάιλο (Χρόνης Σωτηριάδης)
Μαρία Κατσανδρή (Κάκια Καμένου)
Κώστας Κόκλας (Μάκης Καμένος)
Μαρία Δαμασιώτη (Ελευθερία Αντωνίου)
Αντώνης Γιαννακός (Γιώργος Σαράφης)
Τραϊάνα Ανανία (Τζέλι Φαμπιάνι)
Θεοφίλης Πασχάλης (Μάνος Γεωργαντάς)
Βιολέττα Κοντοδαίμων (Μαριάνα Πλυτά)
Ηλίας Γκότσης (Νικόλας Γάσπαρης)
Χρήστος Διαμαντούδης (Γεράσιμος Μαντάς-νεαρή ηλικία)
Διονύσης Κοκοτάκης (Χρύσανθος Βλουτής)
και η Πέμη Ζούνη
Photos
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Δύο δεκαετίες (και κάτι παραπάνω) μετά, η επιτυχημένη, μαύρη κωμωδία του τότε συγγραφικού διδύμου Ρήγα – Αποστόλου βρίσκει τη θέση της στη μεγάλη οθόνη. Το “Τί ψυχή θα παραδώσεις, μωρή; Μέρος Πρώτο” έρχεται στους κινηματογράφους από τις 8 Ιανουαρίου, με το κοινό να αδημονεί για να ζήσει μία εμπειρία αναβίωσης όλων όσων έγραψαν ιστορία στις αρχές του 2000.
Τρεις ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας (8 Ιανουαρίου), το SounDarts.gr βρέθηκε στην avant-première στον κινηματογράφο KΗΦΙΣΙΑ 1 – 2 Cinemax κι απαθανάτισε όλα όσα έγιναν στο lobby πριν την προβολή της ταινίας. Πλήθος καλλιτεχνών “έκανε παρέλαση” πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Όλοι με χαρούμενη διάθεση και με τις νέες πρωταγωνίστριες να καθηλώνουν. Η Βασιλική Ανδρίτσου, η Παναγιώτα Βλαντή, η Μαρία Λεκάκη, η Λένα Ουζουνίδου που ενσαρκώνουν τους θρυλικούς ρόλους των Αλέκας Καλουδάκη, Ντομινίκ Σεζάρ, Φωτεινής Τσιντικίδου και Πόπης Καμένου, έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, μιλώντας από καρδιάς για την ταινία.
Σημαντική απουσία από την avant-première ήταν αυτή του Αλέξανδρου Ρήγα. Περνώντας, όμως, τώρα σε όσους παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων ήταν η Παρθένα Χοροζίδου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Τραιάνα Ανανία, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Θάνος Λέκκας, η Βιολέττα Κοντοδαίμων, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιάννης Λάτσιος, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Πάνος Κατσαρίδης, η Σοφία Παυλίδου, η Βασιλική Μιλλούση κι η Έβελυν Καζαντζόγλου.
Λίγα λόγια για την ιστορία
Μία ιστορία γυναικείας εκδίκησης έρχεται στη μεγάλη οθόνη με δύο ταινίες, «Τί Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή;» (Μέρος Πρώτο – Μέρος Δεύτερο). Το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή;» είναι το πρώτο κεφάλαιο μιας κινηματογραφικής ιστορίας που θα ολοκληρωθεί στη συνέχεια.
Παρακολουθεί τέσσερις γυναίκες καθώς αντιμετωπίζουν το σκοτεινό παρελθόν που σημάδεψε τη ζωή τους και επιχειρούν να πάρουν την εκδίκηση, που ποτέ δεν ξέχασαν. Με τόλμη, χιούμορ και μια αναρχική, σχεδόν παιδική διάθεση, οι ηρωίδες διεκδικούν τη δική τους δικαίωση.
Η πρώτη ταινία ανοίγει τον δρόμο για μια ιστορία ανατροπών, συγκίνησης και μαύρης κωμωδίας, θέτοντας τις βάσεις για την καταιγιστική συνέχεια που θα ακολουθήσει στο δεύτερο μέρος.
Τέσσερις γυναίκες – η Αλέκα, η Πόπη, η Φωτεινή και η Ντοντό – που μοιράζονται ένα τραυματικό παιδικό παρελθόν, ξανασυναντιούνται ύστερα από χρόνια για να κλείσουν έναν κύκλο που έχει μείνει ανοιχτός. Όταν ήταν μικρές, κακοποιήθηκαν από τον Γεράσιμο Μαντά, διευθυντή του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν. Τώρα, ενήλικες πια, αποφασίζουν να τηρήσουν την υπόσχεση που είχαν δώσει: να πάρουν την εκδίκησή τους.
Όμως τίποτα δεν πάει όπως το είχαν σχεδιάσει. Το οργανωμένο σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους μετατρέπεται σε έναν καταιγισμό κωμικοτραγικών περιστατικών, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων αποτυχιών. Ανάμεσα στο σκοτάδι της μνήμης και στη φάρσα της πραγματικότητας, οι τέσσερις γυναίκες προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην ανάγκη για δικαίωση και στις ανθρώπινες αδυναμίες τους.
Με μαύρο χιούμορ, ένταση και στιγμές βαθιάς συναισθηματικής φόρτισης, το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, Μωρή; Πρώτο Μέρος» εγκαινιάζει την κινηματογραφική εποχή μιας εμβληματικής ιστορίας αυτοδικίας που θα κορυφωθεί στο «Δεύτερο Μέρος».



