Skip to content

Reportage | Η VASSIŁINA κι ο Kristof σε μία electro/pop “τελετή” όπως μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν

Δύο καλλιτέχνες της νέας γενιάς έκαναν τέχνη με τις ηλεκτρονικές & pop δημιουργίες τους μέσα από μία performance που μένει αξέχαστη!

VASSIŁINA x Kristof live @ΙΛΙΟΝ Plus

Info

Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ Plus

Live: VASSIŁINA x Kristof

Special guests: TSO & Dolly Vara

Ημ/νία διεξαγωγής συναυλίας: 10 Ιανουαρίου 2026

 

Φωτογραφίες/Video: SounDarts.gr

Setlist:

Intro
Bubbles
Bad Omen
Origami
Crooked
Scherzo
Cake
Kitanami (TSO)
Fever Ride (VASSIŁINA & TSO)
Femmeland
Atihisame
Παντομίμα
Dolini
Vivid
Zoes
Τρικ!
Vasilissa
Τρομεροί γονείς (Το τραγουδάκι)
Παρενδυσία (Kristof & Dolly Vara)
Red Flag (VASSIŁINA & Dolly Vara)
Katastrof
Katadiki (VASSIŁINA)
Νέο Τραγούδι TBA by VASSIŁINA x Kristof

Photos

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026 το ΙΛΙΟΝ Plus φιλοξένησε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα live της αρχής της χρονιάς, με τη VASSIŁINA και τον Kristof να συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και να μετατρέπουν τον χώρο σε μια ιδιότυπη electro/pop τελετή. Από νωρίς το κοινό είχε αγκαλιάσει το dress code “Dreamless sleep”, δημιουργώντας μια αίσθηση συλλογικού ονείρου που έμελλε να διατρέξει ολόκληρη τη βραδιά. Δεν επρόκειτο απλώς για ένα live, αλλά για μια εμπειρία όπου δύο διαφορετικοί μουσικοί κόσμοι συναντήθηκαν και συγχρονίστηκαν.

Το live ξεκίνησε γύρω στις 22.00 και για μιάμιση ώρα η VASSIŁINA και ο Kristof παρέδωσαν μια performance υψηλής ενέργειας και θεατρικότητας. Από τις πρώτες νότες του “Bubbles” και του “Bad Omen” έγινε σαφές πως το set ήταν σχεδιασμένο ως ένα ενιαίο ταξίδι, με εναλλαγές έντασης και διάθεσης. Η ηλεκτρονική βάση συνυπήρχε αρμονικά με pop μελωδίες και σκοτεινότερες, πιο πειραματικές στιγμές, όπως στα “Origami”, “Crooked” και “Scherzo”, κρατώντας το κοινό σε συνεχή εγρήγορση.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το πόσο συμπεριληπτικό ήταν το κλίμα της βραδιάς. Χωρίς διακρίσεις και ταμπέλες, όλοι οι παρευρισκόμενοι έμοιαζαν να αποτελούν μέρος της ίδιας παρέας. Το κοινό τραγουδούσε, χόρευε και συμμετείχε ενεργά, μετατρέποντας το live σε ένα μεγάλο μουσικό party. Η αίσθηση αυτή κορυφώθηκε σε κομμάτια όπως τα “Cake”, “Femmeland” και “Παντομίμα”, όπου η διάδραση σκηνής και πλατείας ήταν συνεχής.

Σημαντική στιγμή του live αποτέλεσε η εμφάνιση του viral καλλιτέχνη TSO. Το “Kitanami” παρουσιάστηκε με έντονη ανταπόκριση από το κοινό, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του κομματιού, ενώ το “Fever Ride” σε σύμπραξη με τη VASSIŁINA λειτούργησε ως ένα από τα highlights της βραδιάς, με την ηλεκτρονική ένταση να συναντά μια πιο αισθησιακή pop διάθεση. Λίγο αργότερα, η άνοδος της Dolly Vara στη σκηνή για το “Παρενδυσία” προκάλεσε εκστατικό χειροκρότημα, προσθέτοντας μια ακόμη διάσταση στο ήδη πολυπρόσωπο σύμπαν του live.

Το setlist κινήθηκε έξυπνα ανάμεσα σε παλαιότερα και νεότερα τραγούδια και των δύο καλλιτεχνών. Κομμάτια όπως τα “Dolini”, “Vivid” και “Zoes” διαδέχονταν τα πιο έντονα “Τρικ!”, “Vasilissa” και “Red Flag”, διατηρώντας έναν ρυθμό που δεν άφηνε περιθώρια κόπωσης. Ο Kristof ξεχώρισε ιδιαίτερα στο “Τρομεροί γονείς (Το τραγουδάκι)”, όχι μόνο ερμηνευτικά αλλά και σκηνικά, με το χαρακτηριστικό παιχνίδι του να κορυφώνεται στο φινάλε, όταν χάρισε στο κοινό –με χιούμορ και θεατρικότητα– το βρακί της VASSIŁINA, προκαλώντας γέλια και ενθουσιασμό.

Η βραδιά έκλεισε με τα “Katastrof” και δύο νέα, ακόμη ακυκλοφόρητα τραγούδια: ένα solo της VASSIŁINA και ένα κοινό κομμάτι με τον Kristof. Και τα δύο άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια, δείχνοντας πως η χημεία τους επί σκηνής δεν ήταν στιγμιαία αλλά κάτι που μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω. Το live στο ΙΛΙΟΝ Plus δεν ήταν απλώς μια σύμπραξη δύο καλλιτεχνών, αλλά μια γιορτή διαφορετικότητας, ελευθερίας και μουσικής συνύπαρξης, ένα ιδανικό ξεκίνημα για το 2026.

Videos

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στοGoogle News.

Βρείτε μας επίσης στοYouTube, στοSpotify, στοFacebook, στοInstagramκαι στοTikTok

Back To Top