skip to Main Content

Reportage | PRIMER Music Festival: Δύο ημέρες γεμάτες μουσική, λάμψη και DJs που θα μείνουν αξέχαστοι

Το PRIMER Music Festival έκλεισε το καλοκαίρι του 2023 με τον πιο μοναδικό τρόπο. Ενέργεια, χαμόγελα και μουσική ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για να δημιουργηθεί μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

DAY 1 SET TIMES

SATURDAY 26 AUGUST
DOORS OPEN 17:00
17:00 – 17:30 GLEEM
17:30 – 18:15 ARGIE & TERRY
18:15 – 19:00 Agent Greg
19:00 – 19:45 Playmen
19:45 – 20:45 Regard
20:45 – 21:45 KOROLOVA
21:45 – 23:00 Lost Frequencies
23:00 – 00:30 Steve Angello

Photos Day 1

DAY 2 SET TIMES

SUNDAY 27 AUGUST
DOORS OPEN 17:00
17:00 – 17:30 GEORGE TAM
17:30 – 18:15 XENIA GHALI
18:15 – 19:00 STEVE ONEMANSHOW
19:00 – 20:00 MISTAJAM
20:00 – 21:00 ACRAZE
21:00 – 22:00 JAMES HYPE
22:00 – 22:45 ATSOU
23:00 – 00:30 DAVID GUETTA

Photos Day 2

Καταλήγουμε πως δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να “κλείσει” το καλοκαίρι μας! Στις 26 κι 27 Αυγούστου η Πλατεία Νερού γέμισε ξανά ζωή, αυτή τη φορά χάρη στο PRIMER Music Festival 2023 που επέστρεψε με το πιο δυνατό line-up. Ήδη με την ανακοίνωση του πρώτου headliner της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ, του Steve Angello, το κοινό ξεκίνησε να ανυπομονεί για την αγορά των εισιτηρίων του. Η προσμονή αυτή εκτοξεύθηκε όταν ανακοινώθηκε πως ο David Guetta θα ερχόταν τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ και το αποτέλεσμα φάνηκε τις προηγούμενες ημέρες στον ιδιαίτερα όμορφα διαμορφωμένο χώρο της Πλατείας Νερού.

Στις 26 Αυγούστου, λοιπόν, οι Έλληνες DJs Gleem, Argee & Terry και Playmen υποδέχθηκαν το κοινό στον χώρο, κάνοντας την κατάλληλη προθέρμανση για να απολαύσουμε τον Regard. Ο Κοσοβο-Αλβανός μουσικός παραγωγός έλαβε ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα, ενώ κανείς από τους παραβρισκόμενους δε σταμάτησε να χορεύει στον ρυθμό των μοντέρνων remixes που είχε ετοιμάσει για εμάς. Ομολογουμένως, η μεγάλη αποκάλυψη της βραδιάς ήταν η Ουκρανή KOROLOVA. Η νεαρή DJ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, αποτίοντας φόρο τιμής στη χώρα της κι αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της στη χώρα μας.

Οι μουσικές της επιλογές δε μας άφησαν αδιάφορους, ενώ η ατμόσφαιρα που κατάφερε να δημιουργήσει ήταν άκρως ηλεκτρισμένη. Έπειτα από ένα set διάρκειας μίας ώρας, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού (κι όχι μόνο) Lost Frequencies ανέβηκε στη σκηνή και μας έκανε να νιώσουμε πάλι παιδιά. “Are You With Me”, “Where Are You Now”, “The Feeling” ήταν μερικές από τις επιτυχίες που ακούστηκαν δυνατά στο Φάληρο με το κοινό να παραληρεί καθ’ όλη τη διάρκεια.

Ο μεγάλος κι επιτυχημένος Steve Angello ανέβηκε με την καλή του διάθεση στη σκηνή του PRIMER Music Festival έτοιμος για να δημιουργήσει το πιο επιτυχημένο party. Και πράγματι, το αποτέλεσμα μόνο σαν ένα από τα “καλύτερα parties” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Ανάμεσα σε γνωστές και μεγάλες επιτυχίες, ο Steve Angello μοιράστηκε μαζί μας εξαιρετικά remixes σε τραγούδια, όπως τα “Monday/Freed From Desire” και “Redlight”.

Στις 27 Αυγούστου ο χώρος άρχισε να γεμίζει από πολύ νωρίς. Την Κυριακή, λοιπόν, ο George Tam κι η Xenia Ghali έκαναν μία δυνατή έναρξη της δεύτερης ημέρας του PRIMER δίνοντας τη σκυτάλη στον Steve (Onemanshow) και στην πορεία στον Mista Jam. Το “(It Goes Like) Nanana” που ανέδειξε η Peggy Gou ακούστηκε δυνατά από πολλούς DJs κι ο Mista Jam ήταν ένας από αυτούς. Μία ώρα μετά, ο Acraze ανέβηκε στη σκηνή και το κοινό παραλήρησε. Ειλικρινά, η 27η Αυγούστου στην Πλατεία Νερού ήταν η ημέρα του festival που δεν έπρεπε κανείς να χάσει. Όλα κυλούσαν γρήγορα και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κακά τα ψέματα. Ο David Guetta ήταν ο DJ που ανυπομονούσαμε να δούμε όλοι επί σκηνής. Ωστόσο, μέχρι τις 23:00 που βγήκε, απολαύσαμε επίσης και τον James Hype. Ένα μεγαλειώδες σκηνικό στήθηκε με σκοπό την παρουσίαση του set του Γάλλου DJ, ο οποίος πιστός στο ραντεβού του και το “I’m Good (Blue)” ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε. Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη. “Baby Don’t Hurt Me”, “Sexy Bitch”, “Satisfaction”, “A Sky Full Of Stars”, “Love Is Gone” και “Feeling Good” ήταν μερικά από τα τραγούδια που επέλεξε ο Guetta κι ο κόσμος δε σταμάτησε να χορεύει.

Κάποια από τα highlights του PRIMER Music Festival ήταν ο όμορφα διαμορφωμένος χώρος, όπου δίνονταν επιλογές για τον κόσμο ώστε ή να παίξει παιχνίδια είτε να ψωνίσει ό,τι χρειαζόταν και φυσικά τα βραχιόλια που ήταν ρυθμισμένα να αναβοσβήνουν με χρώμα ανάλογα με τον ρυθμό του κάθε τραγουδιού. Με τις απαιτήσεις του κοινού να μεγαλώνουν κάθε χρόνο, το επόμενο PRIMER Music Festival αναμένουμε να είναι ακόμη πιο δυνατό για πολύ χορό και μουσική!

Videos

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top