skip to Main Content
2017 – Power Of Peace (with The Isley Brothers)

2017 – Power Of Peace (with The Isley Brothers)

  • Κυκλοφόρησε: 28 Ιουλίου 2017
  • Εταιρεία: Legacy Recordings
  • Μορφή: CD, LP, digital download
  • Singles από το “Power Of Peace”:
  1. “Total Destruction To Your Mind” Κυκλοφόρησε: 6 Ιουνίου 2017
  2. “What The World Needs Now is Love” Κυκλοφόρησε: 6 Ιουνίου 2017
  3. “I Remember”  Κυκλοφόρησε: 22 Ιουνίου 2017



1. Are You Ready (The Chambers Brothers)

2. Total Destruction To Your Mind (Swamp Dogg)

3. Higher Ground (Stevie Wonder)

4. God Bless The Child (Billie Holiday)

5. I Remember (Cindy Blackman Santana)

6. Body Talk (Eddie Kendricks)

7. Gypsy Woman (Curtis Mayfield)

8. I Just Want To Make Love To You (Muddy Waters/Willie Dixon)

9. Love, Peace, Happiness (The Chambers Brothers)

10. What The World Needs Now is Love (Dionne Warwick/Jackie DeShannon)

11. Mercy Mercy Me (The Ecology) (Marvin Gaye)

12. Let The Rain Fall On Me (Leon Thomas)

13. Let There Be Peace On Earth (Sy Miller & Jill Jackson)