skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Aaliyah feat. Snoop Dogg & Future – Ain’t Enough Days

Οι Snoop Dogg και Future επεξεργάζονται ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της Aaliyah και το παρουσιάζουν με ένα ολοκαίνουριο remix!

Τίτλος τραγουδιού“Ain’t Enough Days”

Καλλιτέχνης: Aaliyah feat. Snoop Dogg & Future

Μουσική / Στίχοι: Snoop Dogg, Future, Static Major

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Unreleased Track

Ημ/νία κυκλοφορίας U.T.: 30 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η Aaliyah δυστυχώς δεν είχε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσει ολόκληρο το τραγούδι “Time” εξαιτίας του ξαφνικού θανάτου της στις 25 Αυγούστου του 2001, γι ‘αυτό και το ακυκλοφόρητο τραγούδι που διέρρευσε το 2010 ήταν ουσιαστικά ένας βρόχος ορισμένων στίχων και μουσικής. Το τραγούδι είχε γράψει ο επίσης εκλιπών και βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός, Static Major ενώ την παραγωγή του είχε αναλάβει ο ταλαντούχος Timbaland.

Πριν από λίγες μόλις ώρες ένα άλλο ακυκλοφόρητο τραγούδι έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο με τίτλο “Ain’t Enough Days”, το οποίο δημιούργησαν οι Snoop Dogg και Future, ενώ συμμετέχουν επίσης σε αυτό με τα δικά τους φωνητικά. Πρόκειται για ένα ακυκλοφόρητο remix του “Time” όπου η γνωστή λούπα της Aaliyah είναι το κεντρικό του θέμα.

Στις 25 Αυγούστου του 2001, η Aaliyah μαζί με άλλα οκτώ άτομα σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις Μπαχάμες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του music video “Rock the Boat”. Με τις συνολικές πωλήσεις των albums της να φτάνουν τα 24 με 32 εκατομμύρια αντίτυπα, η Aaliyah θεωρείται πως προσδιόρισε την R’n’B και hip-hop μουσική, κερδίζοντας τον τίτλο “Πριγκίπισσα της R’n’B”.

Aaliyah feat. Snoop Dogg & Future - Ain't Enough Days

Back To Top