skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Amy Macdonald – Woman Of The World

Η Amy Macdonald είναι ξανά κοντά μας, παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “Woman Of The World”!

Τίτλος τραγουδιού“Woman Of The World”

Καλλιτέχνης: Amy Macdonald

Μουσική / Στίχοι: James Sims, Ben Parker, Amy Macdonald

Εταιρεία: Mercury Records

Από το LP: “Woman of the World (The Best of 2007 – 2018)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Με καταγωγή από την Σκωτία, με μία σταθερή πορεία στον χώρο της μουσικής και με ερμηνείες που έχουν γράψει την δική τους ιστορίας, η Amy Macdonald παρά τις όποιες αντιξοότητες συνεχίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να προσφέρει απλόχερα μελωδικές δημιουργίες στο πιστό κοινό της. “Mr Rock & Roll” και “This Is The Life” είναι δύο από τα τραγούδι της που την ανέβασαν στην υψηλότερη θέση των charts και βοήθησαν στη συνολική της επιτυχία. Η Macdonald έχει στο ενεργητικό της τέσσερις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να απέχει χρονικά από την προηγούμενη κατά πέντε χρόνια και να φέρει ως τίτλο “Under Stars” (2017).

Έχοντας, λοιπόν, ολοκληρώσει την προώθηση του εν λόγω δίσκου, η Macdonald είναι καθ’οδόν για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου. Ο λόγος γίνεται για ένα compilation album, με τίτλο “Woman Of The World (The Best Of 2007-2018)”. Η κυκλοφορία του δίσκου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου μέσω της Mercury Records και όπως πολύ σωστά μπορείς να αντιληφθείς σε αυτόν θα απολαύσουμε παλιές, αγαπημένες, αλλά και ολοκαίνουριες δημιουργίες.

Μία από αυτές τις καινούριες δημιουργίες, λοιπόν, είναι το “Woman Of The World”, μία δυναμική δημιουργία που μιλάει για την δύναμη της γυναίκας, την ανεξαρτησία που μπορεί να αποκτήσει και για όλα εκείνα που την καθιστούν μία “Γυναίκα του Κόσμου”. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι James Sims, Ben Parker, καθώς και η ίδια η ερμηνεύτρια.

Amy Macdonald – Woman Of The World

Back To Top