skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Dolly Parton – Girl in the Movies (from “Dumplin’” O.S.T.)

Η Dolly Parton σε μία ευαίσθητη μπαλάντα, με τίτλο “Girl in the Movies”, για χάρη του soundtrack της ταινίας “Dumplin’”!

Τίτλος τραγουδιού“Girl in the Movies”

Καλλιτέχνης: Dolly Parton

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton, Linda Perry

Εταιρεία: Dolly Records, RCA Nashville

Από το LP: “Dumplin’”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Στις 7 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο, αμερικανικό, κωμικό musical, “Dumplin”, σε σκηνοθεσία της Anne Fletcher. Με πρωταγωνιστές τους Jennifer Aniston και Danielle Macdonald, η ταινία έχει δεχθεί μία μουσική ‘ενδυμασία’ από την Αμερικανίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό, Dolly Parton. Το εν λόγω soundtrack αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 30 Νοεμβρίου και σε αυτό συναντάμε ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Elle King, Alison Krauss, Miranda Lambert, Sia, Mavis Staples και Rhonda Vincent.

Η Dolly Parton σε συνεργασία με την επιτυχημένη τραγουδίστρια, Sia, έχουν ήδη κυκλοφορήσει ένα πρώτο δείγμα από αυτό, με τίτλοHere I Am. Το τραγούδι έχει ήδη φτάσει στη θέση Νο. 37 των αμερικανικών Billboard Hot Country Songs και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμα μία δημιουργία. Τον ‘λόγο’, λοιπόν, παίρνει το “Girl in the Movies”, μία συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα, στην οποία η Dolly Parton ερμηνεύει solo.

Η Parton ερμηνεύει από την οπτική του κύριου χαρακτήρα της ταινίας, ο οποίος είναι η Dumplin, που την υποδύεται η Danielle Macdonald. Το ηχητικό αυτό δημιούργημα ακούγεται λίγο πριν κλείσουν τα φώτα και ξεκινήσει η ταινία, ενώ η ήπια ακουστική κιθάρα είναι αυτή που έχει τον κυρίαρχο ρόλο στο 4λεπτο αυτό τραγούδι. Το όνειρο του να ‘γίνεις κάποιος’ είναι το μήνυμα που περνάει η ταινία, που σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη για προβολή μέσω του Netflix.

Dolly Parton - Girl in the Movies (from “Dumplin'” O.S.T.)

Back To Top