skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jungle – Beat 54 (All Good Now)

Οι Jungle μας παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “Beat 54 (All Good Now)”.

Τίτλος τραγουδιού“Beat 54 (All Good Now)”

Καλλιτέχνης: Jungle

Μουσική / Στίχοι: Thomas McFarland, Josh Lloyd-Watson

Εταιρεία: XL Recordings

Από το LP: “For Ever”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 17 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Η μουσική κολεκτίβα με έδρα το Λονδίνο, οι περίφημοι Jungle, παρουσίασαν ένα μεθυστικό νέο τραγούδι, με τίτλο “Beat 54 (All Good Now)”, από το επερχόμενο album τους, “For Ever”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της XL Recordings.

Το τραγούδι έχει ένα mid-tempo ρυθμό που γεφυρώνει ένα κινηματογραφικό μείγμα από synths και έγχορδα που δημιουργούν τη βάση πάνω από την οποία ερμηνεύουν με τα αισθαντικά φωνητικά τους τα μέλη των Jungle, με επικεφαλής, τον πυρήνα τους, τον Josh Lloyd-Watson και τον Tom McFarland, καθώς και τον τραγουδιστή Rudi Salmon.

Το “Beat 54 (All Good Now)” σηματοδοτεί την πέμπτη συνεισφορά τους μέσα από το “For Ever” καθώς νωρίτερα μέσα στους τελευταίους μήνες μας έχουν παρουσιάσει τα singles: “Happy Man”, “House in LA”, “Heavy, California” και “Cherry”. Οι Jungle άρχισαν να γράφουν και να ηχογραφούν το “For Ever” στο Λος Άντζελες, με τον παραγωγό Inflo. Η μπάντα είπε ότι ο στόχος της με το album αυτό ήταν να δημιουργηθεί ένας “post-apocalyptic ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει τραγούδια για χωρισμούς”. Το “For Ever” ακολουθεί το ντεμπούτο album των Jungle, το οποίο είχε για τίτλο το όνομά τους και κυκλοφόρησε το 2014.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι Jungle είχαν σημειώσει επιτυχία και στη χώρα μας με το τραγούδι “Busy Earnin'” το οποίο επένδυσε μουσικά διαφημιστικό spot γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Jungle - Beat 54 (All Good Now)

Back To Top