skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Justin Timberlake – SoulMate

Ο Justin Timberlake επιφύλασσε μια καλοκαιρινή έκπληξη στους fans του, με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού “SoulMate”.

Τίτλος τραγουδιού“SoulMate”

Καλλιτέχνης: Justin Timberlake

Μουσική / Στίχοι: Lechas Young, Gary Smith, Brandon Casey, James Fauntleroy, Paul Jefferies, Justin Timberlake

Εταιρεία: RCA/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 3 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Το νέο ραδιοφωνικό hit που κυκλοφόρησε ο Justin Timberlake με τίτλο “SoulMate” δεν εμφανίζεται στο τελευταίο του album, “Man Of The Woods” που κυκλοφόρησε στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη. Το τραγούδι κυκλοφόρησε μια μέρα μετά από μια ανάρτηση του 37χρονου τραγουδιστή, με μια φωτογραφία από το studio με τους James Fauntleroy και Nineteen 85.

Το τραγούδι ξεκινά με τη φράση “Το καλοκαίρι ξεκινά τώρα” και το μόνο σίγουρο είναι πως το τραγούδι αυτό πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το φετινό smash-hit του καλοκαιριού με έναν πιασάρικο ρυθμό και κολλητικούς στίχους που σίγουρα θα σας κάνει να το προσθέσετε στα πιο feel-good playlists σας.

Τους στίχους και τη μουσική έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Lechas Young, Gary Smith, Brandon Casey και σαφώς τους James Fauntleroy και Paul Jefferies (a.k.a.Nineteen 85), όπως μαρτυρούσε και η φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας ο Justin. Το τραγούδι είναι άγνωστο ακόμα αν προμηνύει κάποια νέα δισκογραφική δουλειά του πρώην μέλους των N’Sync, ωστόσο κάθε του νέα κυκλοφορία δεν αφήνει ποτέ αδιάφορους τους fans του κι έτσι το σίγουρο είναι πως το τραγούδι θα γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία με τα προηγούμενα του singles!

Justin Timberlake - SoulMate

Back To Top