skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | JoJo – Instant Impact

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι της JoJo που προοριζόταν για το album “Mad Love”, διέρρευσε!

Τίτλος τραγουδιού“Instant Impact ”

Καλλιτέχνης: JoJo

Μουσική / Στίχοι: JoJo

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Mad Love”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 28 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Η JoJo είναι μία από τις τραγουδίστριες, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα στο μεγάλο φάσμα των νέων mainstream καλλιτεχνών και να δώσει μια διαφορετική νότα στη μουσική βιομηχανία. Αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στο χώρο του θεάματος, η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια συστήθηκε παγκοσμίως το 2004 με τον ομώνυμο δίσκο της, για τον οποίο και στη συνέχεια έγινε και πλατινένιος.

Από τότε, η JoJo έχει χαρίσει στο κοινό της άλλα δύο albums και αρκετά EPs, με το τελευταίο να φέρει τον τίτλο “Mad Love”. Η πιο πρόσφατη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της δεν είχε την πορεία που ίσως επιθυμούσε και είχε μόλις ένα single “Fuck Apologies”. Η νεαρή τραγουδίστρια, πριν από ένα χρόνο, “μεταμορφώθηκε” στη διάσημη super ηρωίδα “Wonder Woman”, καθώς αυτός είναι ο τίτλος του single που μια RnB διάθεση. Ενώ ο τελευταίος χρόνος βρίσκει τη JoJo να προετοιμάζεται για το επόμενο μουσικό της project, ήρθε στο φως ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Ο λόγος για το “Instant Impact”, το οποίο προοριζόταν για τον τελευταίο της δίσκο, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στο τελικό του tracklist. Σε αντίθεση με το album, το τραγούδι έχει περισσότερο pop κι electro στοιχεία, και ίσως αυτό δεν θα ταίριαζε στο ύφος της προηγούμενης δισκογραφικής δουλειάς της. Ένα μικρό snippet του “Instant Impact” είχε κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από τη Music Mafia, αλλά στις 28 Αυγούστου διέρρευσε ολόκληρο.

JoJo – Instant Impact

Back To Top