skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Nicolas Jaar – Coin In Nine Hands

Ο Nicolas Jaar μοιράστηκε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, με τον τίτλο “Coin In Nine Hands”, το οποίο περιλαμβάνεται στην deluxe έκδοση του album του, “Sirens”, που κυκλοφορεί την Παρασκευή.

Τίτλος τραγουδιού: “Coin In Nine Hands”

Καλλιτέχνης: Nicolas Jaar

Μουσική / Στίχοι: Nicolas Jaar

Από το album: “Sirens” (Deluxe Edition)

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο συνθέτης και παραγωγός Nicolas Jaar, κυκλοφόρησε το albumSirens”, follow-up του ντεμπούτο album του, “Space Is Only Noise”, του 2011. Το δεύτερο αυτό album του Jaar, κυκλοφόρησε από την Other People, με μια tracklist 6 τραγουδιών.

Σήμερα, ο παραγωγός επέστρεψε, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία μιας deluxe έκδοσης του “Sirens”, η οποία θα περιλαμβάνει 3 ακυκλοφόρητα τραγούδια, που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν το καλοκαίρι του 2015 – την ίδια περίοδο που δημιουργήθηκε και το original album “Sirens”. Η νέα αυτή version του “Sirens”, πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, επίσης από την Other People και ο Jaar μοιράστηκε ένα από τα bonus τραγούδια της, με τον τίτλο “Coin In Nine Hands”.

O Jaar, αποκάλυψε το σκεπτικό του πίσω την κυκλοφορία της deluxe έκδοσης του “Sirens”, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, γράφοντας: «Αυτή η deluxe έκδοση του album, είναι αυτό που έπρεπε να είναι από την αρχή, αλλά φοβήθηκα το “coin” (αναφερόμενος στο “Coin In Nine Hands”) και αποφάσισα κατά αυτού την τελευταία στιγμή. Αλλά στη συνέχεια, άρχισα να παίζω το coin σε κάθε μου εμφάνιση… δεν μπορούσα να το βγάλω από μέσα μου… όλα βγαίνουν στην επιφάνεια σε κάποια στιγμή».

Το “Coin In Nine Hands” είναι ένα σκληρό και παράλληλα ονειροπόλο τραγούδι, διάρκειας 8 λεπτών, που περιλαμβάνει μυστηριώδη φωνητικά από τον Jaar. “Protect yourself from the back of your mind/ Potemkin self in the back of your mind (..) A history of gain through friction”.

Nicolas Jaar - Coin In Nine Hands

Back To Top