skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Christone “Kingfish” Ingram feat. Buddy Guy – Fresh Out

Γνωρίστε το νέο αστέρι των blues, Christone “Kingfish” Ingram, μέσα από το ντεμπούτο του single “Fresh Out”, στο οποίο συμμετέχει ο μεγάλος του μέντορας, Buddy Guy!

Τίτλος τραγουδιού: “Fresh Out”

Καλλιτέχνης: Christone “Kingfish” Ingram feat. Buddy Guy 

Μουσική / Στίχοι: Christone “Kingfish” Ingram, Buddy Guy

Εταιρεία: Alligator Records

Από το LP: “Kingfish”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

O Christone «Kingfish» Ingram, o 20χρονος, πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός των blues από το Clarksdale, του Μισισίπι ο οποίος κατάφερε να μπει στο “Hot List” του μουσικού περιοδικού Rolling Stone του περασμένου έτους, ξεκίνησε το 2019 αρκετά δυναμικά. Μετά από την υπογραφή του πρώτου του δισκογραφικού συμβολαίου με την Alligator Records, για το πρώτο του album, που θα έχει για τίτλο το ψευδώνυμο του, δηλαδή “Kingfish”, μπήκε στο studio και ηχογράφησε αρκετά νέα τραγούδια, από τα οποία αναμένεται να επιλέξει αυτά που θα αποτελούν το τελικό tracklist του.

Το πρώτο δείγμα του δίσκου είναι το «Fresh Out», στο οποίο συμμετέχει και ο μεγάλος του μέντορας Buddy Guy. Πρόκειται για ένα αργό blues τραγούδι, με το νεότερο τραγουδιστή (ένας αυτοαποκαλούμενος «old soul» καλλιτέχνης) να στέκεται απέναντι από τον μεγάλο θρύλο του είδους, με την κιθάρα του και τη φωνή του και να γεφυρώνει το χάσμα του πρώτο του single με εκείνο του Guy που κυκλοφόρησε το 1958.

«Για τον πρώτο μου δίσκο, ήθελα να βγάλω ένα τραγούδι και να δείξω στον κόσμο αυτό που με έκανε γνωστό από την αρχή, δηλαδή τα παραδοσιακά blues”, δήλωσε ο Ingram σε πρόσφατη συνέντευξή του. O Ingram πρόκειται να “ανοίξει” μια από τις επερχόμενες συναυλίες του Buddy Guy, αυτή την άνοιξη ενώ θα περάσει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο ερμηνεύοντας για ένα αρκετά διαφορετικό ακροατήριο καθώς θα συμμετέχει στην περιοδεία των Vampire Weekend.

Christone "Kingfish" Ingram feat. Buddy Guy - Fresh Out

Back To Top