skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jorja Smith feat. Stormzy – Let Me Down

Μια νέα δυναμική συνεργασία έφτασε!

Τίτλος τραγουδιού“Let Me Down”

Καλλιτέχνης: Jorja Smith feat. Stormzy

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 11 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Η μοναδική Jorja Smith επιστρέφει παρέα με τον grime και hip hop καλλιτέχνη, Stormzy, στο ολοκαίνουριο τραγούδι «Let Me Down».

Την Αγγλίδα τραγουδίστρια γνωρίσαμε μέσα από διάφορα singles που κυκλοφόρησε από το 2016, που ξεκίνησε δυναμικά στον χώρο της μουσικής σκηνής. Με το «Blue Lights» να κάνει το ντεμπούτο του μέσω του SoundCloud και την Smith να βρίσκεται μόλις στο 18ο έτος της ηλικίας της.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν αρκετά ακόμα singles, που εκτός από την προσοχή του κοινού, κατάφεραν να τραβήξουν και το βλέμμα του Καναδού rapper Drake, με τον οποίο συνεργάστηκε στα «Jorja Interlude» και «Get It Together», ενώ τον συνόδευσε και στις live εμφανίσεις του στο Birmingham και το Λονδίνο. Επίσης, το 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο extended play της με τίτλο «Project 11».

Τώρα, λοιπόν, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει με μια ακόμα δυνατή συνεργασία, παρουσιάζοντας το νέο της single «Let Me Down», που έκανε την πρεμιέρα του στα ραδιόφωνα στις 11 Ιανουαρίου 2018. Η Smith δήλωσε για τη συνεργασία της με τον Stormzy:

«Ήμουν στο studio με τον Ed [Thomas], και έπαιζε στο πιάνο ενώ εγώ τραγουδούσα, και ο Stormzy έκανε παρεμβάσεις κατά διαστήματα – περίπου όπως και στο τραγούδι. Κυριολεκτικά φαίνεται σαν να ‘επιπλέει’ στο τραγούδι και αισθάνομαι πως ακριβώς έτσι ακούγεται.»

Ακόμη, προσθέτει πως:

«Το ‘LetMeDown’ μιλά για το συναίσθημα του να μην σημαίνεις πολλά για κάποιον αλλά να το αποδέχεσαι ακόμα κι αν αυτό πονάει.»

Jorja Smith feat. Stormzy - Let Me Down

Back To Top