skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Miguel feat. Natalia Lafourcade – Remember Me (Dúo) (From “Coco” O.S.T.)

O Miguel και η Natalia Lafourcade σε μια “γλυκιά” συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Remember Me (Dúo)”

Καλλιτέχνης: Miguel feat. Natalia Lafourcade

Μουσική / Στίχοι: Germaine Franco, Adrian Molina

Από το album: “Coco (Original Motion Picture Soundtrack)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Γνωρίστε τον Miguel, ένα δωδεκάχρονο αγόρι και επίδοξο μουσικό που ελπίζει να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου ινδάλματος του, παρά την απαγόρευση που επικρατεί στην οικογένεια του για ενασχόληση με τη μουσική! Αυτή είναι, εν συντομία, η ιστορία της νέας ταινίας των Disney/Pixar, “Coco” για την οποία όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης της, Lee Unkrich, “έχει τη μουσική στο DNA της”.

Καθώς το “Coco” κατευθύνεται προς τις κινηματογραφικές αίθουσες, προγραμματίζοντας την πρεμιέρα της την Ημέρα των Ευχαριστιών, το soundtrack της ταινίας κινείται κι’αυτό προς την αντίστοιχη ημερομηνία για το ντεμπούτο του στις 10 Νοεμβρίου.

Η ταινία χαρακτηρίζεται από ένα πρωτότυπο score που συνέθεσε ο βραβευμένος με OscarMichael Giacchino -το οποίο απαριθμεί 24 tracks-, ένα τραγούδι από τους επίσης βραβευμένους με Oscar, Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez, καθώς και επιπλέον τραγούδια τα οποία δημιούργησε ο Germaine Franco σε συνεργασία με τον συν-σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας Adrian Molina. Επίσης μέρος αυτής της ομάδας είναι ο μουσικός σύμβουλος Camilo Lara του μουσικού project, “Mexican Institute of Sound”.

Ανάμεσα όμως στα ονόματα αυτά ξεχωρίζουν εκείνα των βραβευμένων με Grammy τραγουδιστών, Miguel και Natalia Lafourcade που συνεργάστηκαν για να ηχογραφήσουν το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας με τίτλο “Remember Me (Dúo)” και είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση μέσω του ολοκαίνουριου lyric-video που το συνοδεύει. Το video είναι σαφώς μια δημιουργία από διάφορες σκηνές της ταινίας!

Miguel feat. Natalia Lafourcade - Remember Me (Dúo) (From "Coco" O.S.T.)

Back To Top