skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Remix | Saweetie feat. Kehlani – ICY GRL (Bae Mix)

Οι Saweetie και Kehlani “ρετουσάρουν” το “My Neck, My Back” της Khia!

Τίτλος τραγουδιού“ICY GRL (Bae Mix)”

Καλλιτέχνης: Saweetie feat. Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Saweetie, Kehlani

Από το EP: “High Maintenance”

Ημερομηνία κυκλοφορίας remix: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Saweetie είναι από αυτούς τους ανθρώπους που εστιάζει στη μεγαλύτερη εικόνα. Μια σταθερά ανερχόμενη τραγουδίστρια, που ήδη έκανε εντύπωση από το πρώτο της κιόλας τραγούδι. Το πιασάρικο “ICY GRL” έχει καταφέρει να φτάσει στα 34 εκατομμύρια χτυπήματα μόνο στο Youtube. Παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός του κοινού προέρχεται από το διαδίκτυο, αυτό δεν την εμπόδισε από το να κάνει συμπαγείς συμμαχίες, όπως στην περίπτωση της Kehlani.

Πίσω στο ρόλο της rapper για πρώτη φορά μετά από τη συνεργασία της στο τραγούδι “Champion” με τους G-Eazy και Lil B, η Kehlani εισβάλλει στο ολοκαίνουριο remix του τραγουδιού που φέρει το διακριτικό τίτλο “Bae Mix”. Το τραγούδι πατάει σε samples από την αρχική σύνθεση της τεράστιας παγκόσμιας επιτυχίας του “My Neck, My Back” που κυκλοφόρησε το 2002 από την Khia!

To τραγούδι παρουσιάζεται στο tracklist του παρθενικού Ε.Ρ. της Saweetie με τίτλο “High Maintenance” που κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου Μαρτίου και αποτελείται από εννέα συνολικά τραγούδια που αποδεικνύουν πως η νεαρή τραγουδίστρια ήρθε για να μείνει!

Saweetie feat. Kehlani - ICY GRL (Bae Mix)

Back To Top