skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | DePedro feat. Luz Casal – Te Sigo Soñando

Ο DePedro διασκευάζει το τραγούδι του “Te Sigo Soñando” σε συνεργασία με την Luz Casal!

Τίτλος τραγουδιού“Te Sigo Soñando”

Καλλιτέχνης: DePedro feat. Luz Casal

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Lasdelcine

Εταιρεία: Warner Music Spain

Από το LP: “Todo va a salir bien”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

DePedro είναι το καλλιτεχνικό όνομα του γνωστού τραγουδοποιού και κιθαρίστα Jairo Zavala. Είναι γνωστός στην πατρίδα του στην Ισπανία για την ίδρυση των συγκροτημάτων Vacazul και 3000 Hombres, δύο από τις κορυφαίες rock μπάντες της χώρας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90. O DePedro γεννήθηκε στη Βαρκελώνη από Περουβιανό πατέρα και Ισπανίδα μητέρα. Οι πρώτες του μουσικές επιρροές ήταν τα blues της προ-Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου περιόδου που αγαπούσαν οι παππούδες του αλλά και τα folk, pop και Afrobeat ακούσματα που συνέλεξε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στην Λατινική Αμερική και την Αφρική όταν ήταν νέος.

Το νέο του solo project ως DePedro, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από την Warner Music Spain και θα φέρει τον τίτλο “Todo va a salir bien”. Ο δίσκος θα αποτελείται από δεκαπέντε ακουστικές εκτελέσεις γνωστών ισπανόφωνων τραγουδιών αλλά και δικών του ενώ σε αρκετά από αυτά θα συναντήσουμε και τις συμμετοχές άλλων μεγάλων καλλιτεχνών του χώρου όπως: Izal, Amparo Sánchez, Camilo Lara, Vetusta Morla, Fuel Fandango, Santiago Auserón, Coque Malla κ.α.

Το “Te Sigo Soñando” είναι το δεύτερο δείγμα που μας παρουσιάζει από το δίσκο αυτό (μετά από το “Llorona” με τους Fuel Fandango) στο οποίο συμμετέχει η κορυφαία Luz Casal, το οποίο αρχικά έγραψε και κυκλοφόρησε ο ίδιος ο DePedro το 2008 μέσα από τον ομώνυμο δίσκο του. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα απλό video clip που σκηνοθέτησε η ομάδα Lasdelcine και παρουσιάζει τους δύο καλλιτέχνες να το ερμηνεύουν ζωντανά!

Depedro feat. Luz Casal - Te Sigo Soñando

Back To Top