skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bleachers – Alfie’s Song (Not So Typical Love Song) / (Love, Simon O.S.T)

Ο ταλαντούχος Jack Antonoff, a.k.a Bleachers, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)”, βγαλμένο από το soundtrack της ταινίας “Love, Simon”.

Τίτλος τραγουδιού: “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)”

Καλλιτέχνης: Bleachers

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Love, Simon: O.S.T”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 16 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Jack Antonoff, a.k.a Bleachers, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “Love Simon”, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2018, από τον σκηνοθέτη Greg Berlanti.

Tον περασμένο χρόνο, ο indie-pop τραγουδιστής και διάσημος παραγωγός, Antonoff, έκανε την συμπαραγωγή του πρόσφατου album της Lorde, “Melodrama”, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε το δεύτερο, studio album του ως Bleachers, με τίτλο “Gone Now”, από την δισκογραφική RCA Records. Το album αυτό περιλαμβάνει μια tracklist 12 τραγουδιών, ανάμεσα στα οποία τα singles “Don’t Take the Money” και “I Miss Those Days”.

Αυτή τη φορά ο Antonoff εκπλήσσει ξανά τους fans του, αποφασίζοντας να γράψει μουσική για την επερχόμενη ταινία “Love, Simon”. Η ταινία εστιάζει σε έναν νεαρό ομοφυλόφιλο άντρα, τον Simon, που ερωτεύεται έναν ανώνυμο συμμαθητή του που γνωρίζει στο διαδίκτυο, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Ο Antonoff, συμμετέχει με 5 τραγούδια στο soundtrack της ταινίας. Το “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)” είναι ένα από αυτά, ενώ παράλληλα πρόκειται για το πρώτο, solo τραγούδι που ο Antonoff μοιράζεται από την κυκλοφορία του album του, “Gone Now”.

Πρόκειται για ένα ευχάριστο, upbeat, pop τραγούδι που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα ερωτικά τραγούδια, κάτι που φαίνεται τόσο στον τίτλο του, “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)”, όσο και μέσα από τους στίχους τους: “Oh, I wanna hear it again/ Cause back then we were caught in a love song so loud, oh yeah/ No not so typical love song/ Cause it hurt us again and again”.

Bleachers - Alfie's Song (Not So Typical Love Song)

Back To Top