skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charlie Puth – Patient

To single “Patient” του Charlie Puth διαρρέει πρόωρα στο διαδίκτυο!

Τίτλος τραγουδιού“Patient”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth

Μουσική / Στίχοι: Charlie Puth

Από το album: “Voicenotes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός σε ένα tweet του τον Ιανουάριο ανακοίνωσε πως το αναμενόμενο δεύτερο κατά σειρά album του, με τίτλο “Voicenotes”, θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Στο μεσοδιάστημα όμως ο Charlie Puth έχει ήδη παρουσιάσει μερικά από τα τραγούδια που θα συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο αυτό όπως: “Attention”, “How Long” και “If You Leave Me Now” σε συνεργασία με τους Boyz II Men.

Πιο πρόσφατη προσθήκη στο tracklist του δίσκου είναι το τραγούδι “Patient” που διέρρευσε πρόωρα στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μια ρομαντική pop μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος ο Puth και συνδυάζει αρκετά R’n’B στοιχεία, θυμίζοντας έντονα δημιουργίες της δεκαετίας του 90!

Λίγο αργότερα το κίνημα March For Our Lives ανακοίνωσε ο Charlie Puth θα είναι ο καλλιτέχνης που θα γράψει το νέο τραγούδι του κινήματος για μια εκδήλωση στις 24 Μαρτίου. Η εκδήλωση είναι αλληλέγγυα με τον εθνικό αγώνα March For Our Lives, που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον, την ίδια μέρα. Η εκστρατεία, με επικεφαλής τους μαθητές, στοχεύει να σταματήσει τη σειρά των ατελείωτων μαζικών σχολικών πυροβολισμών και να προωθήσει την ασφάλεια για τη νεολαία της Αμερικής. Το κίνημα δημιουργήθηκε προς τιμήν των 17 ζωών που χάθηκαν στην τραγωδία του Parkland στη Florida, στις 14 Φεβρουαρίου.

Charlie Puth – Patient

Back To Top