skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Hunter Hayes – Heartbreak

Ο Hunter Hayes μοιράζεται μαζί μας το ρυθμικό, country τραγούδι του, “Heartbreak”!

Τίτλος τραγουδιού“Heartbreak”

Καλλιτέχνης: Hunter Hayes

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Warner Music Nashville

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο Hunter Hayes είναι Αμερικανός τραγουδιστής της country. Από το 2000 είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο με πέντε ανεξάρτητα albums και τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Ο Hayes έπειτα από τα τέσσερα χρόνια δισκογραφικής αποχής του, επανήλθε το 2019 με νέο υλικό. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, η οποία φέρει ως τίτλο “Heartbreak”. ‘Πιασάρικος’ τίτλος κι εύρυθμη μουσική συνδυάζονται με τον εύπεπτο στίχο του τραγουδιού και υλοποιούν μία μελωδική, country δημιουργία.

Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του Hayes από το 2016 και πιο συγκεκριμένα είναι το follow-up του “Yesterday’s Song”. Η αιτία για την δημιουργία του “Heartbreak” ήταν ο χωρισμός του από την μακροχρόνια σχέση του με την Libby Barnes, ενώ αναλύει για την συλλογιστική πορεία που ακολούθησε:

“Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων –με εμένα να θέλω να γράψω σε αυτό το πρόσωπο, αλλά με εμένα να θέλω πραγματικά να εξηγήσω τι περνούσα κατά την έρευνα. Ξεκίνησα να το γράφω στο ταξίδι μου στην Χαβάη στην αρχή του περασμένου χρόνου, όπου κάθισα στην άκρη του ωκεανού κι έγραψα περίπου δύο σελίδες με στίχους που προσέγγιζαν ένα γράμμα αγάπης προς κάποιον τον οποίο δεν έχω ποτέ συναντήσει”.

Το “Heartbreak” θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του Hayes που όπως αναφέρει αναμένεται το 2019.

Hunter Hayes - Heartbreak

Back To Top