skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Jennifer Lopez – Limitless (from “Second Act” O.S.T.)

Η Jennifer Lopez συμμετέχει στο soundtrack της ρομαντικής ταινίας “Second Act”, με το τραγούδι “Limitless”!

Τίτλος τραγουδιού“Limitless”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez

Μουσική / Στίχοι: Jennifer Lopez, Sia

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Second Act” O.S.T.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, η Jennifer Lopez ανέβηκε στη σκηνή των American Music Awards και μπροστά στον κατάμεστο από κόσμο χώρο ερμήνευσε ένα νέο της τραγούδι. Απαστράπτουσα και χαμογελαστή, η J Lo ενθουσίασε το κοινό με το “Limitless”. Πρόκειται για το νέο της τραγούδι, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το soundtrack της ταινίας, “Second Act”.

Σε σκηνοθεσία του Peter Segal και με πρωταγωνιστές τους Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini, Annaleigh Ashford, Dan Bucatinsky, Freddie Stroma, Milo Ventimiglia, Treat Williams και Larry Miller. Η ταινία προβάλει την υπόθεση μιας 40χρονης μητέρας, η οποία βρίσκει μια δεύτερη ευκαιρία στο να εργαστεί σε μία εταιρεία, έπειτα από ένα fake profile που δημιούργησε στο Facebook.

Πριν από την εμφάνιση της J Lo στα AMA ακούστηκε μία φωνή στον χώρο, που έλεγε: “Το μόνο πράγμα που σε σταματάει…είσαι εσύ”. Το τραγούδι έχει επιρροές από τη μουσική της Sia, καθώς ήταν αυτή που συνέθεσε το ίδιο το τραγούδι, σε συνεργασία με την Lopez, ενώ την παραγωγή του ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Jesse Shatkin. Ελπιδοφόρο, εύρυθμο και δυναμικό, το “Limitless” είναι εδώ για να σε αφυπνίσει και να σε παρακινήσει, ώστε να κάνεις αυτό που μπορείς.

Jennifer Lopez – Limitless (from “Second Act” O.S.T.)

Back To Top