skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Kenny Chesney – Song For The Saints

Το ομότιτλο τραγούδι με τον επερχόμενο δίσκο του κυκλοφόρησε ο Kenny Chesney και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Song For The Saints”

Καλλιτέχνης: Kenny Chesney

Μουσική / Στίχοι: Tom Douglas, Scooter Carusoe, Kenny Chesney

Εταιρεία: Blue Chair / Warner Nashville

Από το LP: “Songs for the Saints”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Πριν από λίγες ημέρες, ο Kenny Chesney κυκλοφόρησε το lead single του επερχόμενου δίσκου του, το οποίο έχει τίτλο “Get Along”. Country αναφορές ακούγονται για ακόμα μία φορά από τον Αμερικανό τραγουδιστή και σε λίγες ημέρες θα είναι κοντά μας συνολικά ολόκληρος ο δίσκος για να τον απολαύσουμε. Αυτή τη φορά, ο Chesney μοιράστηκε μαζί μας το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι του, “Song For The Saints”. Η ατμοσφαιρική εισαγωγή του καταλήγει σε μία καθαρόαιμη country δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο ερμηνευτής σε συνεργασία με τους Tom Douglas και Scooter Carusoe.

Ο ίδιος ο ερμηνευτής δηλώνει για τον επερχόμενο δίσκο του, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε, το εξής: “Δεν είναι ένας ρεαλιστικός δίσκος. Αλλά είναι ένας δίσκος για τα «καταφύγια» που όλοι έχουμε, πόσο προσωρινή είναι η ζωή και ο τρόπος που κατευθυνόμαστε σε καλύτερα μέρη, σκάβουμε και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την καταστροφή”.

Ο Kenny Chesney είναι ένας εδραιωμένος στο είδος του καλλιτέχνης, που μέχρι σήμερα και από το 1994 έχει καταφέρει να δημιουργήσει συνολικά 16 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, ενώ με τον καιρό εξελίσσεται κι εκσυγχρονίζεται.

Kenny Chesney - Song For The Saints

Back To Top