skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Paulina Rubio – Suave y Sutil

Η Paulina Rubio μοιράζεται μαζί μας το νέο της single, “Suave y Sutil”, από τον νέο της δίσκο “Deseo”!

Τίτλος τραγουδιού“Suave Y Sutil”

Καλλιτέχνης: Paulina Rubio

Μουσική / Στίχοι: Xabier San Martín

Εταιρεία: Universal Music Group

Από το LP: “Deseo”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες του Μεξικό είναι η Paulina Rubio. Σε ηλικία 47 ετών έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό της έντεκα ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να έχει κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018, με τίτλο “Deseo”. Πριν από την συγκεκριμένη δουλειά, η Rubio απείχε από το μουσικό προσκήνιο για επτά συναπτά έτη, από όταν κυκλοφόρησε δηλαδή το album της “Brava!” Τώρα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, γνωστή ως “La Chica Borada” (= “Το Χρυσό Κορίτσι”) ή η Βασίλισσα της Latin Pop μουσικής σκηνής, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις με το κοινό να αδημονεί για κάθε νέα δημιουργία της.

Έχοντας, λοιπόν, κυκλοφορήσει τραγούδια όπως το διπλά ‘πλατινένιο’ “Mi Nuevo Vicio”, σε συνεργασία με τον Morat, αλλά και τα “Si Te Vas”, “Me Quema” και “Desire (Me Tienes Loquita)”, η Paulina Rubio μοιράζεται μαζί μας το ολοκαίνουριο “Suave y Sutil”. Το τραγούδι έχει γραφτεί από τον Xabier San Martin από ισπανικό pop συγκρότημα La Oreja de Van Gogh, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη δημιουργία του smash τραγουδιού της “Ni Una Sola Palabra”.

Πέρα από το προσωπικό υλικό της, η Rubio επισημοποίησε την συμμετοχή της ως coach στη νέα σεζόν ανάδειξης ταλέντων “La Voz” που θα προβάλλεται στο κανάλι Antenna 3 του Μεξικό.

Paulina Rubio – Suave y Sutil

Back To Top