skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | SUPERFRUIT – Imaginary Parties

Οι SUPERFRUIT κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική βιομηχανία.

Τίτλος τραγουδιού: “Imaginary Parties

Καλλιτέχνης: SUPERFRUIT

Μουσική / Στίχοι: Alex Craig/Mitch Grassi/Scott Hoying/Al Carlson

Σκηνοθεσία: Alon Isocianu

Από το EP: “Future Friends”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP : 30 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το δίδυμο που ονομάζεται SUPERFRUIT απαρτίζεται από τους Mitch Grassi και Scott Hoying. Οι δύο αυτοί φίλοι, οι οποίοι έγιναν γνωστοί μέσα από τα videos τους στο YouTube ως vloggers, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική βιομηχανία. “Future Friends” είναι ο τίτλος του ντεμπούτο EP τους, το οποίο περιέχει 7 καινούρια τραγούδια, σε παραγωγή των Danny L. Harle, Caroline Polacheck, ROBOPOP κ.ά.

Το lead single του πρώτο τους μουσικού project, είναι το “Imaginary Parties”, το οποίο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τη διαθεσιμότητα του EP. Το τραγούδι, δεδομένου από το “Bad 4 Us” που ήταν ένα funky – pop anthem, είναι σχεδόν μια μονότονη a capella με μια απαλή μελωδία κρουστών μουσικών οργάνων. Την δημιουργία των στίχων έφεραν εις πέρας οι: Alex Craig, Mitch Grassi, Scott Hoying & Al Carlson.

Το οπτικό μέρος του “Imaginary Parties” ήρθε στην επιφάνεια ταυτόχρονα με τη διαθεσιμότητα του τραγουδιού και του EP. Στο video υπάρχει μια σειρά από πολύχρωμα και μινιμαλιστικά πλάνα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα χαρούμενο αποτέλεσμα. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Alon Isocianu. Το δεύτερο μέρος του “Future Friends” θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά για την ώρα είναι διαθέσιμο για προ – παραγγελία.

SUPERFRUIT - Imaginary Parties

Back To Top