skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Ariana Grande – Ridiculous

Η Ariana Grande μας συστήνει το ακυκλοφόρητο τραγούδι της, “Ridiculous”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ridiculous”

Καλλιτέχνης: Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Miley Cyrus, Ariana Grande

Προοριζόταν για το album“My Everything”

Ημερομηνία κυκλοφορίας τραγουδιού: 22 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το “Ridiculous” είναι ένα από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Ariana Grande, το οποίο προοριζόταν για το δεύτερο album της “My Everything”. To τραγούδι δεν κατάφερε να ενταχθεί στο τελικό tracklist του δίσκου ωστόσο κατοχυρώθηκε από την νεαρή τραγουδίστρια για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2013. Στις 5 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή 4 χρόνια αργότερα, το Music Mafia κυκλοφόρησε ένα απόσπασμα που περιελάμβανε tags και έθεσε το τραγούδι σε διαδικτυακή δημοπρασία. Το τραγούδι αγοράστηκε σύντομα για 0,10 BTC (δηλαδή 430,40 δολάρια) από έναν ανώνυμο χρήστη και ήταν πλέον θέμα χρόνο να διαρρεύσει και για τους απανταχού fans της.

Η Ariana είχε δηλώσει για το τραγούδι: “Είναι ένα υπέροχο τραγούδι, μου αρέσει. Δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσω να το κρατήσω ή όχι, γιατί υπάρχει ένα μικρό string sample σε αυτό, αλλά θέλω να πάρω όλη τη μουσική και να την κάνουμε κάτι διαφορετικό ούτως ή άλλως”. Περιέγραψε το τραγούδι ως “πραγματικά τρελό” και “λίγο έξω από ότι έχει συνηθίσει”, και συμπλήρωσε, “είναι ενδιαφέρον μελωδικά… Είναι περισσότερο σαν τραγούδι για γυμναστική. Έχει μια παράξενη μελωδία και είναι αρκετά jumpy”.

Μουσική και στίχοι φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Ariana Grande σε συνεργασία με την έτερη superstar της γενιάς της Miley Cyrus, η οποία όπως μαρτυρούν διάφορες πηγές στο διαδίκτυο, εμπνεύστηκε το τραγούδι καθώς έκανε μπάνιο.

Ariana Grande - Ridiculous

Back To Top