skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Pitbull feat. Romeo Santos & Britney Spears – Hey Ma

Ο Pitbull μας παρουσίασε την αρχική εκτέλεση του “Hey Ma” με τη συμμετοχή των Romeo Santos και Britney Spears!

Τίτλος τραγουδιού: “Hey Ma”

Καλλιτέχνης: Pitbull feat. Romeo Santos & Britney Spears

Μουσική / Στίχοι: Philip Kembo, Tinashe Sibanda, J Balvin, Jamie Sanderson, Johnny Mitchell, Pitbull, Rosina Russell, Camila Cabello

Πρώτη Εκτέλεση: Pitbull & J Balvin feat. Camila Cabello (2017)

Από το album: “The Fate Of The Furious O.S.T.” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 14 Απριλίου 2017

Art-Cover:

H μεγάλη επιτυχία του Pitbull με τίτλο “Hey Ma” είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας “The Fate of the Furious: The Album”. Στο τραγούδι, όπως είναι ήδη γνωστό, ο διάσημος rapper είχε συνεργαστεί με την Camila Cabello και τον J Balvin, κυκλοφορώντας το σε δύο εκτελέσεις, μια αγγλική και μια ισπανική! Τώρα έφτασε η στιγμή να ακούσουμε μια εντελώς διαφορετική, τρίτη εκτέλεση του τραγουδιού που φέρει τη συμμετοχή δύο άλλων μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Η αρχική version του τραγουδιού -που παρέμεινε στα συρτάρια μέχρι σήμερα- παρουσίαζε στο πλευρό του Pitbull την Britney Spears αντί της Cabello και τον Romeo Santos αντί του J Balvin. Αν εξαιρέσουμε τα φωνητικά το τραγούδι παραμένει το ίδιο με αυτό που τελικά κυκλοφόρησε επίσημα, ωστόσο μια τόσο δυνατή συνεργασία θα ήταν κρίμα να παραμείνει θαμμένη κι έτσι ο Pitbull μας την παρουσίασε διαδικτυακά, επαναφέροντας τον πασίγνωστο ρυθμό του στα αυτιά μας!

Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι Philip Kembo, Tinashe Sibanda, J Balvin, Jamie Sanderson, Johnny Mitchell, Pitbull, Rosina Russell και Camila Cabello. “Στην αρχή, το τραγούδι ερμηνεύσαμε εγώ και ο Romeo Santos. Αργότερα προστέθηκε και η Britney Spears στο τραγούδι. Οι παραγωγοί του Fast and Furious τελικά αγάπησαν το τραγούδι, όμως έφεραν σε αυτό τους J Balvin και Camila Cabello. Έτσι, ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για το τραγούδι. Για να το παρακολουθήσετε πρέπει να ανατρέξετε στην εισαγωγή της ταινίας – το πρώτο τεράστιο κινηματογραφικό franchise που γυρίστηκε στην Κούβα – είναι μια μεγάλη τιμή για εμάς. Ήταν χαρά να συνεργαστούμε με όλους σε αυτό το δίσκο!” δήλωσε ο Pitbull.  

Pitbull feat. Romeo Santos & Britney Spears - Hey Ma

Back To Top