skip to Main Content

Ακυκλοφόρητο Τραγούδι | Morrissey – Blue Dreamers Eyes

O Morrissey ξαναχτυπά με νέο “lost studio track” με τίτλο “Blue Dreamers Eyes”…

Τίτλος τραγουδιού“Blue Dreamers Eyes”

Καλλιτέχνης: Morrissey

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: Sam Esty Rayner

Εταιρεία: Ν/Α

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Τον τελευταίο χρόνο, ο Μorrissey κατάφερε να στρέψει τα φώτα πάνω του, τόσο για τη μουσική του, όσο και για τις «προκλητικές» του δηλώσεις για τον Χίτλερ. Ας ασχοληθούμε, όμως, με τα μουσικά νέα…

Ο front-man των Smiths και πλέον solo μουσικός, Morrissey, τον περασμένο Νοέμβρη κυκλοφόρησε το τελευταίο του album με τίτλο “Low in High School” και έγινε μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, το “Time the Day in Bed” εκτοξεύτηκε πολύ ψηλά στα charts, φτάνοντας την 13η θέση στα US Adult Alternative Songs (Billboard).

Το Απρίλιο, έδωσε στη δημοσιότητα ένα «χαμένο στο στούντιο» τραγούδι με τίτλο “By The time I Get To go wherever I’m going”, το οποίο αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές του. Έτσι, επανήλθε πριν λίγες μέρες με το “Blue Dreamers Eyes” συνοδευόμενο με video από live εμφανίσεις του. Την επιμέλεια είχε ο φωτογράφος Sam Esty Rayner.

To “Blue Dreamers Eyes” είναι ένα μελωδικό, όμορφο τραγούδι και η φωνή του Morrissey (για άλλη μια φορά) να μας ταξιδεύει όπως μόνο αυτός ξέρει. Αν κρίνουμε από τους στίχους, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα τραγούδι αυτοκριτικής και «φευγιού». Ακόμα, δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιο δίσκο θα συμπεριληφθεί, αλλά υπάρχουν φήμες για τον επόμενο ή για σε deluxe έκδοση του “Low in High School”.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

Morrissey – Blue Dreamers Eyes

Back To Top