skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Mac DeMarco – Wonderful Christmas Time

Ο Mac DeMarco διασκευάζει Paul McCartney!

Τίτλος τραγουδιού“Wonderful Christmas Time”

Καλλιτέχνης: Mac DeMarco

Μουσική / Στίχοι: Paul McCartney

Πρώτη Εκτέλεση : Paul McCartney (1979)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 25 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η ημερομηνία γράφει 16 Νοεμβρίου 1979 και στα αυτιά μας φτάνει μία χριστουγεννιάτικη μελωδία από την μοναδική φωνή του Paul McCartney. Ο λόγος γίνεται για το “Wonderful Christmas Time”, μία ανεξάρτητη εξαρχής κυκλοφορία, η οποία εν συνεχεία συμπεριλήφθηκε στον δίσκο των Wings, “Back to the Egg”. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως το συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι έχει διασκευαστεί ουκ ολίγες φορές ανά τα χρόνια και από λαμπρά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Diana Ross, The Shins, Kelly Rowland, Jars of Clay είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν δώσει την δική τους εκδοχή σε αυτό το τραγούδι.

Ακόμα μία διασκευή ήρθε, λοιπόν, για να μας θυμίσει τον McCartney. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τον Καναδό τραγουδιστή και μουσικό Mac DeMarco. Στα 27 του χρόνια έχει καταφέρει να έχει στο ενεργητικό του τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους και πέντε EPs, ενώ τα jazz ηχοχρώματα στο indie rock μουσικό του στυλ είναι αυτά που τον έχουν καταστήσει ξεχωριστό ανάμεσα στους υπολοίπους.

Στις 25 Δεκεμβρίου, το “Wonderful Christmas Time” απέκτησε μία διαφορετική φινέτσα, η οποία συνεχίζει να μας υπενθυμίζει την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τα electro ηχοχρώματα και τα ρυθμικά synths προσθέτουν μία σύγχρονη πινελιά στο συνολικό αποτέλεσμα, το οποίο σε προκαλεί να το βάλεις στο repeat.

Mac DeMarco – Wonderful Christmas Time

Paul McCartney – Wonderful Christmas Time (1979)

Back To Top