skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Pete Tong, Jules Buckley & The Heritage Orchestra feat. Disciples – Promised Land

Ο Pete Tong κάνει ξανά τα μαγικά του και μας προσφέρει μία ορχηστρική, dancehall σύνθεση, με τίτλο “Promised Land”!

Τίτλος τραγουδιού“Promised Land”

Καλλιτέχνης: Pete Tong, Jules Buckley & The Heritage Orchestra feat. Disciples

Μουσική / Στίχοι: Joe Smooth

Πρώτη Εκτέλεση: Joe Smooth (1987)

Από το album: “Ibiza Classics”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ένα album γεμάτο διασκευές μας επιφύλασσε ο Pete Tong για το 2017 κι αυτό φέρει τον τίτλο “Ibiza Classics”, ενώ η επίσημη πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί για την 1η Δεκεμβρίου της χρονιάς που διανύουμε. Μία ατμόσφαιρα από τα ‘90s, πολλή λάμψη και κλασσικά ηχοχρώματα καταφέρνουν να γίνουν ένα υπό την ‘διεύθυνση’ του Tong. Ο ίδιος έχει συστήσει ήδη στο κοινό club anthem, “Sing It Back” από τους Moloko.

Τόσο στο “Sing It Back” όσο και σε όλα τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου, ο Pete Tong έχει συνεργαστεί με τους Jules Buckley και The Heritage Orchestra, με αποτέλεσμα ορχηστρικά τραγούδια και dancehall αναφορές. Οι αρμονικές αυτές μουσικές επιγεύσεις παρουσιάζονται στο σύνολο του δίσκο από το οποίο δεν εξαιρείται το “Promised Land”.

Πρόκειται για μία διασκευή στο τραγούδι που ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Joe Smooth, το 1987. Το “Promised Land” στα τέλη της εποχής του ’80 είχε χαρακτηριστεί ως το ‘απόλυτο deep house anthem’, ένας χαρακτηρισμός που μόνο θετικές κριτικές μπορεί να επιφέρει. Ο Pete Tong το πήγε ‘ένα βήμα’ πιο μακριά και το “Promised Land” είναι ξανά κοντά μας για να το απολαύσουμε, παίρνοντας νέα πνοή και φρέσκα ηχοχρώματα!

Pete Tong, Jules Buckley & The Heritage Orchestra feat. Disciples – Promised Land

Joe Smooth – Promised Land (1987)

Back To Top