skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | State of Sound – Heaven

Οι State of Sound διασκευάζουν το “Heaven” του Bryan Adams.

Τίτλος τραγουδιού“Heaven”

Καλλιτέχνης: State of Sound

Μουσική / Στίχοι: Bryan Adams, Jim Vallance

Πρώτη Εκτέλεση: Bryan dams (1985)

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Το Σουηδικό duo των State Of Sound δημιουργεί μια νέα επιτυχία… από το παρελθόν! Μετά το ντεμπούτο τους, “Higher Love” που ξεπέρασε τα 16 χιλιάδες streams στο Spotify και το δεύτερο τραγούδι τους “Wake Up Where You Are” με περισσότερα από 69 χιλιάδες streams αντίστοιχα, το συγκρότημα επανήλθε πρόσφατα στο studio για να ηχογραφήσει κάποιες νέες ιδέες, και να εξερευνήσει μερικές φρέσκες διαδρομές στον ήχο της tropical house μουσικής τους.

Κάπου εκεί, ξεκίνησε να εμφανίζεται ένα άλλο, μάλλον διαφορετικό τραγούδι. Ο Viktor των State Of Sound μας εξηγεί: “Εργαζόμασταν σε ένα νέο τραγούδι στο studio το οποίο αρχίσαμε να ερωτευόμαστε πραγματικά. Μετά από μερικές μέρες ξεκινήσαμε αυθόρμητα να τραγουδήσουμε το “Heaven” του Bryan Adams. Το τραγούδι μας και το “Heaven” έγιναν ένα και ως εκ τούτου δεν το αισθανόμαστε ως μια ακόμα διασκευή. Αυτό έγινε πραγματικά δικό μας τραγούδι και είναι όσο “State Of Sound”, όσο οτιδήποτε άλλο έχουμε γράψει μέχρι τώρα”.

Κομψή, κυρτή παραγωγή με μερικά ευρηματικά και ταυτόχρονα ανεβάστηκα house-vibes, το μελωδικό κέντρο του τραγουδιού επιτρέπει στο “Heaven” να περάσει κυριολεκτικά κάτω από το δέρμα σας.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από τον Bryan Adams, το 1985 και συμπεριλήφθηκε στο δίσκο του “Reckless” αλλά και στο soundtrack της ταινίας “A Night in Heaven”.

State of Sound - Heaven

Bryan Adams - Heaven (1985)

Back To Top