skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Alex Da Kid & Joseph Angel – American Funeral

Ο Alex Da Kid και ο Joseph Angel συνεργάζονται για το νέο τους τραγούδι “American Funeral“.

Τίτλος τραγουδιού: “American Funeral

ΚαλλιτέχνηςAlex Da Kid & Joseph Angel

Μουσική / Στίχοι: Alex Da Kid/Joseph Angel

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Ο Βρετανός παραγωγός Alexander Grant, γνωστός ως Alex Da Kid, έχει στο δυναμικό του αρκετές επιτυχίες και συνεργάστηκε στο παρελθόν με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως Rihanna, Nicki Minaj, Eminem κ.ά. Το Νοέμβριο του περασμένου χρόνου, έκανε το ντεμπούτο του με το τραγούδι “Not Easy”, στο οποίο συμμετέχουν οι X Ambassadors, Elle King και Wiz Khalifa.

Το επόμενο single του είναι το “American Funeral”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου από τη Republic Records. Το “American Funeral” είναι ένα δυναμικό R&B τραγούδι, που βάζει στο στόχαστρο την αστυνομική βία και τις εντάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τους στίχους υπογράφει ο ταλαντούχος στιχουργός – τραγουδιστής Joseph Angel, ο οποίος συμμετέχει στο τραγούδι.

Ο Alex Da Kid δήλωσε στο Billboard για το τραγούδι: “Ζούμε κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές και όλοι μας προσπαθούμε να βγάλουμε κάποιο νόημα από όλο αυτό. Ποιος είναι σωστός και ποιος λάθος; Τι είναι αληθινό και τι είναι ψεύτικο; Όλα εξαρτώνται ποια είναι η οπτική γωνία που βλέπει κάποιος τα πράγματα. Το “American Funeral” αντικατοπτρίζει τον κόσμο από δύο απόψεις που δεν καταλαβαίνει ο ένας τα συναισθήματα του άλλου. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι νιώθουν και το φόβο και την ελπίδα. Όλα είναι μέρος της ιστορίας μας.

Στις 26 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το lyric video του “American Funeral”, το οποίο είναι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο, προβάλλοντας κάποιες εικόνες πολέμου, βίας και εξαθλίωσης. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Alex Da Kid, Joseph Angel - American Funeral

Back To Top