skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bandabardò feat. Stefano Bollani, Caparezza, Carmen Consoli, Max Gazzè & Daniele Silvestri – Se mi rilasso collasso

Οι Bandabardò συνεργάζονται με τους Stefano Bollani, Caparezza, Carmen Consoli, Max Gazzè και Daniele Silvestri για την επανέκδοση της επιτυχίας τους, “Se mi rilasso collasso”.

Τίτλος τραγουδιού«Se mi rilasso collasso»

Καλλιτέχνης: Bandabardò feat. Stefano Bollani, Caparezza, Carmen Consoli, Max Gazzè & Daniele Silvestri

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Otr Live Srl

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 2 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι Ιταλοί Bandabardò, στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση των 25 χρόνων τους, κυκλοφορούν το τραγούδι «Se mi rilasso collasso», μια νέα έκδοση του ομότιτλου τραγουδιού από το album τους “Beppeanna” του 1998, ένα τραγούδι γεννήθηκε σε μια ζεστή σοφίτα στη Φλωρεντίας. Στο τραγούδι συμμετέχουν πέντε ακόμα μεγάλα ονόματα της Ιταλικής μουσικής σκηνής: Stefano Bollani, Caparezza, Carmen Consoli, Max Gazzè και Daniele Silvestri.

Πρόκειται για ένα ευχάριστο τραγούδι με αρκετά “χορωδιακά” φωνητικά που δημιουργούνται από την ένωση των φωνών της παραπάνω “συμμορίας” και το σίγουρο είναι πως θα γίνει το τραγούδι με το οποίο θα κάνουν φινάλε στις φετινές συναυλίες τους.

Το τραγούδι γίνεται ένα υπέροχο δώρο από τους “Banda” φτιαγμένο μέσα σε έναν κόσμο φίλων και αγαπημένων μουσικών. Ακόμα και μετά από 20 χρόνια, είναι πάντα διαχρονικό, πιο ισχυρό και πειστικό από ποτέ, με την ανεξάντλητη τάξη της Carmen Consoli, τη ζωντάνια και τη χαρά του Max Gazzè, τους νέους στίχους του Caparezza και του Daniele Silvestri και το πιάνο του Stefano Bollani. Την παραγωγή του υπογράφει ο Francesco Barbaro για OTRLive, ενώ την καλλιτεχνική παραγωγή του οι Daniele «Il Mafio» Tortora και Simone de Filippis.

Bandabardò feat. Stefano Bollani, Caparezza, Carmen Consoli, Max Gazzè & Daniele Silvestri - Se mi rilasso collasso

Back To Top