skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mark Ronson feat. Lykke Li – Late Night Feelings

Ακόμα μία δυναμική συνεργασία ήρθε από τον Mark Ronson και ακούει στο όνομα της Lykke Li!

Τίτλος τραγουδιού: “Late Night Feelings

Καλλιτέχνης: Mark Ronson feat. Lykke Li

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το L.P.: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο 43χρονος μουσικός παραγωγός και DJ, Mark Ronson, έχει εντυπωσιάσει το κοινό όλο αυτό το διάστημα με τις μοναδικές συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει. Η πιο πρόσφατη από αυτές ήταν με την νεαρή Miley Cyrus για χάρη του τραγουδιού “Nothing Breaks Like A Heart”, το οποίο απολαμβάναμε για αρκετό καιρό και σε διαφορετικές κάθε φορά versions. Ο Ronson, όντας ένας από τους πιο δημοφιλείς παραγωγούς της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έχει άσους στο μανίκι του και αυτή τη φορά μας ‘πετάει’ ακόμη έναν.

Αυτός ακούει στο όνομα της Lykke Li, της dream-pop ερμηνεύτριας από τη Σουηδία που από το 2007 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο μουσικό προσκήνιο κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Οι δύο, λοιπόν, αυτοί καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη του τραγουδιού “Late Night Feelings”. Πρόκειται για το title track της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του Ronson, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των Stephen Kozmeniuk, Lykke Li και Ilsey Juber, ενώ δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κάτι λιγότερο από ένα ανερχόμενο hit single της mainstream μουσικής σκηνής.

Mark Ronson feat. Lykke Li – Late Night Feelings

Back To Top