skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ozuna, Daddy Yankee & Plan B – El Desorden

Μία νέα συνεργασία από τους Ozuna, Daddy Yankee και Plan B ήρθε να βάλει φωτιά στη μουσική βιομηχανία και ακούει στον τίτλο “El Desorden”!

Τίτλος τραγουδιού“El Desorden”

Καλλιτέχνης: Ozuna, Daddy Yankee & Plan B

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 11 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Έχοντας σημειώσει ο καθένας από μία ξεχωριστή, λαμπρή πορεία στο μουσικό προσκήνιο, ο Ozuna συμπράττει μουσικά με τον Daddy Yankee και τον Plan B. “El Desorden” φέρει ως τίτλο η νέα τους δημιουργία, η οποία βασίζεται σε midtempo, reggaeton ρυθμό και αποτελεί το follow-up του επιτυχημένου single “Choka Choka”. Στο τελευταίο τραγούδι, ο Ozuna ήρθε ως συμμετέχων καλλιτέχνης του τραγουδιού με βασικό ερμηνευτή τον επίσης Πουερτορικανό, Chayanne.

Αναφερόμενοι σε ένα νέο ρεύμα μουσικών που δίνουν βάση στα σύγχρονα μουσικά ηχοχρώματα, τα οποία τις περισσότερες φορές συνδυάζονται επιδέξια με τα κλασσικά στοιχεία, ο Ozuna, ο Daddy Yankee, αλλά και ο Plan B φαίνεται πως έχουν έρθει στο προσκήνιο για να μείνουν για καιρό.

Το “El Desorden” (= “Το Χάος”) αποτελεί ένα ανεξάρτητο single του Ozuna. Από την δική του την πλευρά, ο Daddy Yankee όχι μόνο μοιράζεται με το κοινό τις δικές του δημιουργίες, “Vuelve” (σε συνεργασία με τον Bad Bunny), αλλά συνεργάζεται και με τρανταχτά ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου (Camila Cabello, “Havana”, Spanglish Version). Ο hip hop καλλιτέχνης, Plan B, βρίσκεται αυτή την περίοδο στο studio προετοιμάζοντας τον τρίτο κατά σειρά ολοκληρωμένο του δίσκο, “Heaven Before All Hell Breaks Loose”, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου έχει οριστεί για τις 13 Απριλίου 2018, μέσω της δισκογραφικής 679.

Ozuna, Daddy Yankee & Plan B – El Desorden

Back To Top