skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | P!nk feat. Khalid – Hurts 2B Human

H P!nk παρουσιάζει την ολοκαίνουρια συνεργασία της με τον Khalid στο τραγούδι “Hurts 2B Human”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hurts 2B Human”

Καλλιτέχνης: P!nk feat. Khalid 

Μουσική / Στίχοι: P!nk, Ryan Tedder, Jean Paul Makhlouf, Alexander Makhlouf, Samuel Frisch

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: “Hurts 2B Human”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Η P!nk εδώ και καιρό προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο album της, χαρίζοντας μας μέχρι τώρα τρεις νέες της επιτυχίες, ενώ τώρα προσθέτει στη λίστα και άλλο ένα επίδοξο τραγούδι που έχει τίτλο “Hurts 2B Human” και είναι σε συνεργασία με τoν Αμερικάνο τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Khalid!

Μετά το “Walk me home”, το “Hustle” και το “Can We Pretend” μια ακόμα συνεργασία με τους Cash Cash– τα τρία προηγούμενα singles από τον αναμενόμενο δίσκο “Hurts 2B Human”-, οι εκπλήξεις δε σταματούν. Πέρα από την προαναφερθείσα συνεργασία της P!nk, το νέο album περιλαμβάνει και πολλές ακόμα συνεργασίες-έκπληξη. Η δυναμική καλλιτέχνης συναντά στο πλαίσιο αυτής της δουλειάς της πληθώρα γνωστών καλλιτεχνών όπως o Wrabel («90 Days»), και ο Chris Stapleton («Love Me Anyway»).

Με αυτή τη λογική, η P!nk, μαζί με τον Khalid, συνεργάστηκαν για τη συγγραφή του ομότιτλου με το δίσκο τραγούδι με τους Anna-Catherine Hartley, Teddy Geiger και Alexander Izquierdo. Το τραγούδι κυκλοφόρησε, συνοδευόμενο από ένα χαριτωμένο animated lyric video που δημιουργήθηκε με την βοήθεια της εφαρμογής Genies!

P!nk feat. Khalid - Hurts 2B Human

Back To Top