skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ratso feat. Nick Cave – Our Lady of Light

O Nick Cave συνεργάζεται με τον Ratso τον “γηραιότερο νέο καλλιτέχνη που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα”, στο ντεμπούτο του single!

Τίτλος τραγουδιού“Our Lady of Light”

Καλλιτέχνης: Ratso feat. Nick Cave 

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Lucky Number

Από το LP: «Stubborn Heart»

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο Larry ‘Ratso’ Sloman είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας βιβλίων και στίχων που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες μέχρι τώρα από τον Bob Dylan (στο “Rolling Thunder Revue”) ως τον John Cale (στο “Dying On The Wine”) και τον Anthony Kiedis (έγραψαν μαζί το “Scar Tissue” των Red Hot Chilli Peppers).

Τώρα, σε ηλικία των 70 ετών, ο Sloman κυκλοφορεί το ντεμπούτο album του με τίτλο, “Stubborn Heart”, το οποίο περιλαμβάνει συμμετοχές από τους Warren Ellis, Imani Coppola και Nick Cave.  Ο τελευταίος εμφανίζεται στο τραγούδι “Our Lady of Light” που είναι και το πρώτο επίσημο single του album.

To “Stubborn Heart” περιλαμβάνει επίσης τις διασκευές που ηχογράφησε ο Sloman στα “Dying On The Wine” και την “Sad Eyed Lady Of The Lowlands” του Bob Dylan. Το album θα κυκλοφορήσει από την Lucky Number στις 5 Απριλίου.

“Ίσως να είμαι η Εβραία Susan Boyle”, είπε ο Sloman. “Ο γηραιότερος καλύτερος νέος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε ποτέ και αν αυτό δεν επιτευχθεί, μπορώ πάντα να παίζω σε πλατφόρμες του μετρό. Ε, μπορώ να μπαίνω στη μισή τιμή!”

Ratso feat. Nick Cave - Our Lady of Light

Back To Top