skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Redfoo & Vinai – Everything I Need

Οι Vinai επιστρέφουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Redfoo, στο καινούργιο τους single, “Everything I Need”.

Τίτλος τραγουδιού“Everything I Need”

Καλλιτέχνης: Vinai & Redfoo

Μουσική / Στίχοι: Vinai & Redfoo

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Οι Vinai, είναι ένα duo που αποτελείται από τους Ιταλούς αδερφούς, Alessandro και Andrea Vinai. Η συνεχώς αυξανόμενη δυναμική τους και η δέσμευση που έχουν στη σταδιοδρομία τους, είναι σίγουρα τα χαρακτηριστικά που τους έφτασαν σε υψηλές θέσεις των dance charts ανά τον κόσμο. Με μνημειώδεις εμφανίσεις στο Tomorrowland και στο Ultra Music Festival, έβαλαν γερά τα θεμέλια για την άνοδό τους στο χώρο της EDM.

Το 2016 έκαναν το πρώτο τους βήμα στην pop-μουσική με το τραγούδι “Into The Fire”. Ακολούθησαν το “Stand By Me” και πρόσφατα το “Where The Water Ends”. Οι μουσικοί παραγωγοί και DJs, συγκέντρωσαν τις επιτυχίες τους και κυκλοφόρησαν το album, “Zerothirty” και όπως φαίνεται, βρίσκονται σε καλό δρόμο για την οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας και δεν μοιάζει να επιβραδύνει με τίποτα.

Για την συνεργασία τους με τον Redfoo δήλωσαν: “Μας άρεσε πραγματικά να συνεργαστούμε με το RedFoo. Είναι ένας από τους ωραιότερους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει ποτέ. Έχει μια καταπληκτική φωνή και ήταν ένα από τα είδωλα μας στην αρχή της καριέρας μας. Ελπίζουμε πραγματικά ότι εσείς θα αγαπήσετε αυτό το τραγούδι όσο κι εμείς”.

O Redfoo, είναι συν-δημιουργός και το έτερο-μισό του electro-pop duo, LMFAO που έγιναν γνωστοί με επιτυχίες όπως: “Party Rock Anthem” και “Sexy and I Know it”. Ως συνθέτης και πρόσφατα solo καλλιτέχνης, ο Redfoo είναι γνωστός για τις διεθνείς επιτυχίες του “Let’s Get Ridiculous”, “New Thang” και “Juicy Wiggle”.

“Όλα όσα χρειάζομαι γράφτηκαν για να επικοινωνήσουν την αγάπη και το πάθος σε μια σχέση που έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια αμφιβολίας. Η δημιουργία μουσικής με τους Vinai είναι αβίαστη γιατί έχουμε μια πραγματική καλλιτεχνική σχέση”, δήλωσε με τη σειρά του ο Redfoo σχετικά με αυτό το downtempo gem.

Redfoo & Vinai - Everything I Need

Back To Top