skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Robbie Williams feat. Big Narstie & Atlantic Horns – Go Mental

Ο Robbie Williams μας παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού: “Go Mental”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams feat. Big Narstie & Atlantic Horns

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Under The Radar Volume 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: Νοέμβριο 2017

Art-Cover:

Ο Robbie Williams επιστρέφει με ένα νέο single. Ο τίτλος του είναι “Go Mental” και για μία φορά, ο ρυθμός του είναι απόλυτα ξεσηκωτικός, βασισμένος στους ήχους κρουστών και τρομπέτας. Στο τραγούδι συμμετέχουν ο πρώην τραγουδιστής των N-Double-ABig Narstie και οι Ben Edwards (τρομπέτα & flugelhorn), Mark Brown (σαξόφωνο) και Mike Kearsey (τρομπόνι), που απαρτίζουν το συγκρότημα των Atlantic Horns, γνωστοί από συνεργασίες τους με ονόματα όπως: Amy Winehouse, Radiohead, Mark Ronson, Paul McCartney, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Gloria Estefan κ.α.

Το single κυκλοφόρησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, και είναι διαθέσιμο με κάθε προ-παραγγελία του ολοκαίνουριου album του Robbie, “Under The Radar Volume 2” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο! Από το δίσκο αυτό έχουμε ήδη ακούσει το πρώτο του single “Eyes On The Highway”, μια συμπαθητική μπαλάντα στο γνώριμο pop ύφος του Williams, ενώ τώρα το “Go Mental” δίνει ένα εντελώς διαφορετικό στίγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει!

Το τραγούδι παρουσιάστηκε με ένα συνοδευτικό animated video clip που επιμελήθηκε ο Olly Frostie και παρουσιάζει μέσα από πολύχρωμες εικόνες την προσωπογραφία του Narstie αλλά και μια από τις περιβόητες… “πισινογραφίες” του Williams που θα κοσμούν για άλλη μια φορά τα covers τόσο του album όσο και των singles του!

Robbie Williams feat. Big Narstie & Atlantic Horns - Go Mental

Back To Top