skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Shaggy feat. Alexander Stewart – You

Ο Shaggy συνεργάζεται με τον νεαρό Alexander Stewart για το τραγούδι “You”!

Τίτλος τραγουδιού: “You”

Καλλιτέχνης: Shaggy feat. Alexander Stewart

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: 300 Entertainment

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Παρά το βεληνεκές του ως καλλιτέχνης, ο Shaggy φροντίζει να δίνει ευκαιρίες σε ανερχόμενους τραγουδιστές, όπως είναι ο Alexander Stewart. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για χάρη του τραγουδιού “You”, που αποτελεί μία uptempo, dance-pop δημιουργία, όπου τα synths εμπλέκονται αρμονικά με τις φωνές των δύο καλλιτεχνών. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου μέσω της 300 Entertainment.

Ο πιο ώριμος Shaggy αφήνει χώρο στον Stewart, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποτελεί ένα pop όνομα της mainstream μουσικής σκηνής. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως ο Alexander Stewart είναι ένας 19χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός από τον Καναδά, που το χαμηλό προφίλ του τού δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Μάλιστα, ο νεαρός καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για αυτή τη συνεργασία. Ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις εντοπίσαμε μία στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου αναφέρει:

“Μεγάλωσα ακούγοντας κλασσικά τραγούδια, όπως τα ‘Angel’ και ‘Boombastic’ με εξαιρετικές μελωδίες που μπλέκουν pop και reggae στοιχεία τόσο άψογα. Κι αυτή την εξαιρετική φωνή. Ποιον άλλον πέρα από τον Shaggy. 

Τώρα είναι τιμή μου που προσκαλέστηκα να συνεργαστώ με τον Shaggy στο νέο του τραγούδι ‘You’. Ήταν μία απόλυτη ευχαρίστηση του να δουλέψω μαζί του. Είναι τόσο μουσικός, ευγενικός και αστείος.”

Shaggy feat. Alexander Stewart - You

Back To Top