skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sir The Baptist feat. Brandy – Deliver Me

Μία μαγευτική ερμηνεία από δύο φωνές του soul ρεπερτορίου!

Τίτλος τραγουδιού: “Deliver Me”

Καλλιτέχνης: Sir the Baptist feat. Brandy

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: “Saint or Sinner”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Πρόκειται για αυτές τις φωνές που εμφανίζονται ξαφνικά ανάμεσα μας και όπου αναρωτιόσουν που ήταν όλον αυτόν τον καιρό. Ο λόγος γίνεται για τους Sir the Baptist και την Brandy. Δύο ερμηνευτές της R&B και soul μουσικής σκηνής, με τον πρώτο να ξεκινάει την καριέρα του το 2015 και την δεύτερη να αποτελεί μία πολυ-βραβευμένη καλλιτέχνη με ουκ ολίγες επιτυχίες στο ενεργητικό της (“The Boy Is Mine”, “Sittin’ Up in My Room”, “Another Day in Paradise”, κ.ά.).

Ο Sir the Baptist επιλέχθηκε από την Atlantic Records ως ένα καλλιτεχνικό “διαμάντι” και στις 12 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε κυκλοφόρησε τον  πρώτο του δίσκο, με τίτλο “Saint Or Sinner”. Το συγκεκριμένο album περιλαμβάνει συνεργασίες με ονόματα, όπως Keke Wyatt, Michelle Williams και την Brandy Norwood.

Με την Brandy συνεργάστηκαν στο soul τραγούδι “Deliver Me”. Πρόκειται για μία αισθαντική μπαλάντα, με τις φωνές των δύο ερμηνευτών να σε καθηλώνουν. Από την πλευρά της η Brandy, αξίζει να σημειώσουμε, σιγά σιγά μπαίνει ξανά στο studio, ώστε να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό. Εν αναμονή νεότερων μπορείς να ακούσεις το “Deliver Me” μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Sir The Baptist feat. Brandy - Deliver Me

Back To Top